Jammer: voor Bernard zit Dancing With The Stars erop

Door Majorie Nijbroek 15 september 2019

Voor Hengeloër Bernard Leferink zit Dancing With The Stars er helaas op.  Zaterdagavond kon je op tv zien dat onze plaatsgenoot en zijn danspartner Heleen van Royen als eerste koppel uit het dansprogramma liggen.

In deze dansshow die je kunt zien op RTL4 dansen elf professionals met BN’ers. Bernard was gekoppeld aan schrijfster en columniste Heleen van Royen.

Niet genoeg

Bernard en Heleen hadden de hele week keihard getraind om zaterdag zo goed mogelijk voor de dag te komen voor de tweede live show. En fijn dat dát is gelukt met hun Weense wals, waarmee ze over de dansvloer zwierden. Maar de 23 punten die ze kregen van de jury waren niet genoeg om van de laatste plaats af te komen. Die elfde plek was het gevolg van een (volgens de jury) minder optreden in de eerste show. Hun Cha Cha kreeg vorige week slechts 15 punten.

Revanche

Maar zaterdagavond hebben Bernard en Heleen een mooie show laten zien. Vonden ook de vier juryleden. Want wat hoorden we alle vier juryleden zeggen? Dat Heleen en Bernard zich prima gerevancheerd hebben met hun Weense wals. Toch jammer dat de 23 punten die ze kregen niet genoeg waren om van de elfde plaats af te komen. En dus moet het danskoppel als eerste de dansshow verlaten. Jammer hoor!

Het verhaal met Bernard kun je hier  lezen: 

Dancing With The Stars

Deze Hengeloër danst mee in Dancing with the Stars

De dansklassieker Dancing With The Stars is na 10 jaar weer terug op de buis. Elf BN'ers dansen same...

Meer over

Shownieuws

adv.