Tickets in no time weg; Guus Meeuwis geeft extra voorstelling in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 13 maart 2018

Weten we dat de gezelligste Brabantse zanger Guus Meeuwis naar Schouwburg Hengelo komt, blijkt zijn concert op 30 september alweer te zijn uitverkocht. Maar niet getreurd, want Guus geeft een extra show. En daarvoor zijn nog wél kaarten beschikbaar!

Guus Meeuwis heeft turbulente tijden achter de rug. Het donderde en bliksemde in zijn leven, maar dat ligt achter hem; hij heeft rust en nieuw geluk gevonden. En dat hoor je terug op zijn nieuwe album Geluk, dat op 18 mei verschijnt. Vanaf 31 augustus deelt hij zijn hervonden geluk met jullie en neemt hij zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters.

Kedeng kedeng hard

Tijdens zijn theatertournee doet hij op zondag 30 september Schouwburg Hengelo aan, schreven we een  paar dagen geleden.  Zaterdag om 10.00 uur startte de kaartverkoop en die ging kedeng kedeng hard! De tickets vlogen werkelijk weg. Wegens grote belangstelling komt er een een tweede voorstelling.

Extra voorstelling

Schouwburg Hengelo heeft Guus ook op zaterdag 29 september geboekt. Kun je er misschien tóch bij zijn, als je tenminste snel je tickets reserveert.  Kaarten kosten €39,50 en je kunt ze reserveren via de website, telefonisch via  telefoonnummer 074-2556789 of aan de kassa van Schouwburg Hengelo.

Schouwburg Hengelo theaters

Beursstraat 44, Hengelo

Bekijk meer:theaters

Meer over

Shownieuws