Pop-up restaurant opent in Hazemeijer Hengelo en dit kun je verwachten

Door Majorie Nijbroek 23 april 2019

In een van de oude fabrieken van Hazemeijer opent een pop-up restaurant! De hele maand mei kun je aanschuiven voor een overheerlijk viergangenmenu. 

Het tijdelijke restaurant is een nieuw concept van Lars van Galen. En die naam doet vast een belletje rinkelen. Hij is de Patron Cuisinier van ’t Lansink, het sterrenrestaurant in Tuindorp.

GastroFabrique

Wat je kunt verwachten van het pop-up restaurant? Enkele talenten, keukenchef Leon Spijkerman en gastvrouw Emma Cimballi uit het team van ‘t Lansink werken vier weken lang in de GastroFabrique op het voormalige fabrieksterrein van Hazemeijer. Je vindt het restaurant in de ruimte waar tot een tijdje terug de Twents Bierbrouwerij Proeflokaal zat.

Wat staat er op het menu?

Wat bijzonder is: de hele maand wordt hetzelfde menu uitgeserveerd. Het gaat om het speciale 4-gangen Tubantia Lezersmenu. Je betaalt als gast €29,50 per persoon. Bij deze prijs zijn 2 glazen wijn en koffie/thee als afsluiting inbegrepen.

Reserveren

En wanneer je er terecht kunt, wil je vast ook weten. Je kunt er de hele maand mei van woensdag tot en met maandag een tafel reserveren. Dat kan alleen op vaste tijden: om 17.00 of 20.00 uur. Om 14.00 uur kun je er ook terecht, dan voor een lunch. Reserveren is nu al mogelijk via de website of per mail. Je kunt ook bellen met nummer 074-3030900.

adv.