Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pierre en zijn team zijn supertrots: derde beste cafetaria van Nederland

Door Miranda Nijland 30 november 2020

Cafetaria De Straatburger is eerder vanmiddag tijdens de online uitreiking van De Nederlandse Horecaprijzen 2020 verkozen tot derde beste cafetaria van Nederland. De live uitslag van deze wedstrijd was vanmiddag live te volgen op Facebook. 

Wauw, derde beste cafetaria van Nederland, dat is echt superknap vinden wij!

Nummer 3 beste burgertent

Cafetaria De Straatsburger  werd twee jaar geleden nog via het RTL4 programma De beste van Nederland uitgeroepen tot nummer 3 beste burgertent van Nederland. En bovendien zijn ze de eerste plasticvrije cafetaria van Twente!

Mooie derde plek

De Straatsburger werd tijdens de uitreiking niet alleen derde beste cafetaria van Nederland, maar behaalde ook de eerste prijs in de categorie cafetaria’s in de gemeente Hengelo (de gemeenteprijzen) Eigenaar Pierre Kulhan en zijn team hartstikke trots op deze uitslag. “We zijn supertrots! Vooral in deze periode van corona is dit zeker een boost. Het is precies 18 jaar geleden dat mijn vader de zaak heeft overgenomen, hij is beretrots en vindt dit een prachtig verjaardagscadeau.”

De Straatsburger is derde geworden omdat ze veel diversiteit aanbieden, vooral vegetarische en verse producten. Ook in verband met corona heb je de keuze om online te bestellen voor afhaal. Dit om zo de wachttijd te verkorten. “We keken met ons team naar de uitreiking”, vertelt Pierre. “En we hadden al gezorgd voor een feestelijk achtergrond tijdens de online bekendmaking.”

Ook prijs voor De Cactus

Muziekcafé De Cactus won een Gold Award in de categorie café/bar! Een mooie opsteker voor Erwin Kwakman en zijn team.

Wij feliciteren de winnaars van harte met deze horecaprijzen!

Lees ook:

Pierre runt zijn zaak vanaf 2020 zonder plastic: ‘Ik hoop dat ik anderen hiermee kan inspireren’

Het hamburgerrestaurant wordt geregeld genoemd vanwege de lekkere burgers en het goede eten: De Stra...

adv.