Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Levensgrote Meneer de Uil voor zieke kinderen ZGT

Aangeboden door Plus Oelerweg 30 mei 2019

Een superleuke verrassing voor de kinderen op de afdeling kindergeneeskunde van het ZGT. Gisteren brachten Kay, Herman en mascotte Oellie van Plus Oelerweg met de bezorgwagen een levensgrote Meneer de Uil naar het ziekenhuis.

De bekende verteller uit de Fabeltjeskrant is een geschenk van PLUS Oelerweg. “We hebben een spaaractie gehad waarmee klanten handpoppen uit de Fabeltjeskrant konden sparen”, vertelt ondernemer Kay Scheggetman. “Meneer de Uil was eigenlijk promotiemateriaal voor deze actie in onze zaak. Collega Herman stelde voor om de levensgrote pop aan het ZGT te schenken.”

In de bezorgwagen

En dus werd  Meneer de Uil gistermiddag in een bezorgwagen van PLUS van de Oelerweg naar ZGT aan de Geerdinksweg gebracht. De pop staat nu in het zicht voor alle kinderen die op de afdeling kindergeneeskunde komen.

Ook in Almelo

Op de kinderafdeling van het ZGT in Almelo staat al langer een levensgrote Meneer de Uil. Volgens de medewerkers van het ZGT wordt deze meneer veelvuldig door de kinderen geknuffeld. “Kinderen rennen er naar toe en slaan dan de armen om hem heen”, aldus een medewerkster. “De oranje poten van Meneer de Uil zijn inmiddels zwart.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plus Oelerweg. Meer over Plus Oelerweg ontdekken?

Plus Oelerweg supermarkten

Geopend08:00 - 21:00

Agathaplein 100, Hengelo

Bekijk meer:supermarkten

Lees ook:

Zijn al je Tupperware-bakjes ‘uitgeleend’? Bij PLUS kun je nu sparen voor nieuwe

Ze zijn onverwoestbaar en misschien heb jij er ook wel een paar in je keukenkastje staan: plastic Tu...

adv.