Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

(Nog) geen overnamekandidaat: Je Winkeltje aan Marktstraat gaat dicht

Door Majorie Nijbroek 8 augustus 2019

Het is Peter de Monnink (nog) niet gelukt om een overnamekandidaat te vinden voor Je Winkeltje. En dat houdt helaas in dat de winkel aan de Marktstraat dicht gaat. Nog deze maand.

We schreven een paar weken terug al dat Peter iemand zoekt die Je Winkeltje wil overnemen. Hij slaat na 4 jaar (2 jaar in Lochem en 2 jaar in Hengelo) een andere weg in.

Het concept van Je Winkeltje mag je gerust bijzonder noemen. Heb je iets leuks om te verkopen? Dan kun je een kast huren. Je mag van alles in de kast zetten. Speelgoed waar je kinderen niet meer mee spelen, maar ook lp’s, kaarten, sieraden of je hobbyspullen waar je op uitgekeken bent.

Zoals aangegeven zullen er nog akties komen ivm het sluiten van Je Winkeltje per 24 augustus. Veel artikelen zijn nu…

Posted by Je Winkeltje on Wednesday, 7 August 2019

 

Peter had gehoopt al iemand te vinden die de winkel wil overnemen. Je Winkeltje trekt veel mensen (zo’n 10.000 per jaar), er zijn altijd voldoende kasthuurders geweest en de winkel is winstgevend. Het pand is voor een prima prijs te huren en ook hoef je als nieuwe eigenaar niets te doen aan de winkel, die ziet er tiptop uit.

Laatste verkoopdag

Op zaterdag 24 augustus is Je Winkeltje voor het laatst geopend. Tot die tijd koop je veel spulletjes met (flinke) korting.

Het kán natuurlijk nog steeds dat iemand de winkel wil overnemen, want Peter krijgt wel reacties en praat met geïnteresseerden. Dus komt er tóch nog iemand die Je Winkeltje wil voortzetten, dan zullen we dat natuurlijk melden op indebuurt!

Meer over

Nieuws

adv.