Nog even geduld; opening Jump XL Hengelo is in april

Door Majorie Nijbroek 10 januari 2018

In juli konden we het nieuws brengen dat Jump XL  naar Hengelo komt. Te gek natuurlijk! We kunnen niet wachten tot het zover is. En tóch zullen we nog even geduld moeten hebben. De opening is uitgesteld.

Het supercoole springparadijs komt aan de Nico Maasstraat 8 in de Woolder Es, waar voorheen Tenniscentrum Woolder Es zat.

Niet in februari…

Het springparadijs zou eind 2017 openen, maar dat is jammer genoeg niet gelukt. In februari zou het moeten gebeuren, maar we hebben nu vernomen dat Jump XL ook volgend maand nog niet open gaat.

Maar in april

We moeten nog iets langer geduld hebben: de opening staat nu gepland in april. Maar medio april is het écht zover en kunnen we heerlijk in het rond springen en tricks doen op de grote trampolines. Je kunt er je feestje geven en nog zoveel meer. Je kunt er ook terecht voor andere sportieve activiteiten zoals een partijtje dodgeball, Ninja Course, Slam Dunk (basketbal), Tumbling Lane of je traint je skills met een echt Bounce Board. En het is ook mogelijk om er trampolinelessen te volgen zoals de ‘Stunt en Trick’ en ‘Jump Fit’.

Snelle groei

De Jump XL zijn razend populair en het netwerk groeit ook hard. De teller staat al op 26 parken: achttien in Nederland, vijf in Frankrijk, twee in Duitsland en een in België. Maar het belangrijkste: binnenkort in Hengelo!!