Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sam’s Toko in Winkelcentrum Thiemsbrug is open

Door Majorie Nijbroek 1 oktober 2020

Hengelo is een nieuwe zaak rijker. In winkelcentrum Thiemsbrug heeft Sam’s Toko vandaag, donderdag 1 oktober, om 9.00 uur de deuren geopend.

Je vindt de nieuwe zaak op de plek waar jarenlang Miries heeft gezeten. Deze cadeauwinkel heeft begin september de deuren gesloten. Maar de plek is dus snel weer ingevuld.

George Inan en Amar Nandpersad gaan de toko runnen. Ze zijn al eigenaar van drie soortgelijke supermarkten, in Enschede (2) en in Hoogeveen. En hun vierde filiaal in Hengelo is nu dus open.

Groot assortiment

Je vindt bij Sam’s Toko een ruim assortiment oosterse, Aziatische en Zuid-Amerikaanse producten. Wil je thuis iets Aziatisch op tafel zetten? Je vindt alle ingrediënten die je nodig hebt in de nieuwe zaak in Winkelcentrum Thiemsbrug. Net als een groot assortiment kruiden zoals de bekende Madras Curry, Boemboe en Kurkuma.

Verder vind je er heel veel soorten sambal, van de traditionele oelek tot een pittige variant. Ben je sushi-liefhebber? Bij Sam’s Toko koop je alle ingrediënten om thuis sushi te maken.

Tekst gaat verder onder de foto’s

En natuurlijk rijst, er staan stellingen vol met rijst in kleine en grote verpakkingen. In de kleurrijke winkel zie je verder een grote variatie in sausen en we zien schappen vol noedels, Japanse frisdrank en diepvriesproducten. Ook is Sam’s Toko het adres voor warme snacks zoals loempia’s en bapao broodjes. Binnenkort komen daar ook kant-en-klare maaltijden bij.

Openingstijden

Sam’s Toko is op doordeweekse dagen en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend, op donderdag tot 21.00 uur en op zondag kun je tussen 12.00 en 17.00 uur binnenlopen.

Lees ook:

Costes Hengelo

Nieuwe kledingwinkel Costes is open en zo ziet het eruit

Na weken verbouwen is het vandaag (woensdag 23 september) eindelijk zo ver, de winkel van Costes hee...
Coffee Industry

Deze koffiezaak opent binnenkort op de nieuwe locatie

Sinds begin dit jaar zit Coffee Industry op een andere locatie aan het Stationsplein. In het artikel...
eyelove

Nieuwe brillenzaak aan Thiemsbrug gaat open

Richard Timmers is gestopt met zijn cadeauwinkel Miries. Hij gaat verder in de brillen, schreven we ...

Meer over Sam’s Toko ontdekken?

Sam’s Toko speciaalzaken

Geopend09:00 - 18:00

Thiemsbrug 59, Hengelo

Bekijk meer:speciaalzaken
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.