Pop-up kinderkledingwinkel bij Hazemeijer Hengelo

Door Majorie Nijbroek 11 maart 2018

Merkkleding voor je kids scoren voor hele fijne prijzen? Dat kan in de pop-up winkel die Loods of stock opent in Hengelo. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart kun je lekker shoppen in deze tijdelijke store bij Hazemeijer Hengelo.

Loods of stock komt twee dagen naar Hengelo met de ‘Kids sample sale voorjaar/zomer 2018’. Dat wil zoveel zeggen als dat je voor je meisje met hoge kortingen jurkjes, rokjes, shirts, broeken en schoenen kunt inslaan voor de lente en alvast voor het voorjaar.

Ook voor je kleine man vind je heel veel shirts, jeans, broeken en jacks in de pop-up store. En allemaal van bekende kledingmerken.

Alle maten

Je vindt in deze tijdelijke winkel heel veel kinderkleding en schoenen in alle baby- en kindermaten: van 50/56 tot en met 164/176.

Nog even dit

Let wel even op: je mag geen tassen mee naar binnen nemen. De entree is gratis, parkeergelegenheid is er voldoende op het terrein van Hazemeijer.

Loods of stock richt zich op baby- en kinderkleding en heeft winkels in Amsterdam en Amersfoort. Daarnaast organiseert Loods of stock pop-up sample events door het hele land.

Wanneer: Vrijdag 16 maart 15.00 – 20.00 uur en zaterdag 17 maart 10.00 – 16.00 uur
Waar: Hazemeijer Hengelo, F. Hazemeijerstraat 400

  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.