Hé, leuk: nieuwe zaak in de Wemenstraat

Door Majorie Nijbroek 15 mei 2019

Altijd fijn om te kunnen melden: een leegstand pand aan de Wemenstraat heeft een nieuwe bestemming. Er opent een nieuwe zaak. 

We hebben even gebeld met Iris Dol. Zij begint er een computerzaak en kan ons alles vertellen wat je kunt verwachten.

Ze begint haar nieuwe onderneming op nummer 26, het pand op de hoek van de hoek van de Wemenstraat en de Steijnstraat, tegenover Gustaf. Voorheen zat er een inktwinkel.

Huiselijke inrichting

Haar winkel onderscheidt zich door de inrichting. In veel computerzaken zie je een hoeveelheid pc’s staan en verder vooral veel stellingen met hoesjes en accessoires. “Ik richt me op de verkoop in een sfeervolle huiselijke omgeving”, zegt Iris. Daarnaast kun je er ook je telefoon of laptop laten repareren.

Alle merken

Haar bedrijf heet Mac Reparatie Twente. De naam zegt het al: ze specialiseert zich in apparaten van Apple. Maar, benadrukt Iris, “je kunt met elk merk in de winkel terecht”.

Iris is druk bezig om haar winkel in te richten. Op 1 juni gaat de zaak open. Maar gaat je computer of telefoon nu stuk? Dan kun je wel alvast je defecte apparaat ter reparatie aanbieden aan de Wemenstraat!

  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.