Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe woonwinkel in Tuindorp is open en zo ziet het eruit

Door Majorie Nijbroek 11 juni 2019

Het heeft ietsje langer geduurd dan verwacht, maar nu is het zover: de nieuwe woonwinkel in Tuindorp, waar we een tijdje terug al over schreven dat die er zou komen, is vandaag open gegaan!

Je vindt de woonwinkel aan de Tuindorpstraat 20. Leurink Wonen & Design staat er met grote letters op de gevel.

Witgoed

In hetzelfde pand zit ook Witgoed Hengelo. Eigenaar Dylan Leurink heeft het pand gesplitst. Hij richt zich met zijn witgoedzaak meer op de verkoop van wat jongere apparaten en daarom heeft hij de grote ruimte van 575 vierkante meter niet meer helemaal nodig voor alleen witgoed.

Daarom was er ruimte voor een shop in shop. En dat is een woonwinkel geworden. “Mijn vriendin Lindy en ik zochten iets waar beiden onze interesses liggen. Lindy zal het grootste deel van de winkel draaien en ze zal ook interieuradvies gaan geven.”

Opening

De winkel is nog niet helemaal klaar, vertelt Dylan. Er moeten bijvoorbeeld nog wat wanden worden geplaatst. “Maar vanwege de vele vragen omtrent de opening en het enthousiasme van de mensen gaan we toch alvast open. Op een later moment komt er nog een ‘echte’ opening.”

Tekst gaat verder onder het filmpje.

Mooie samenwerking

Je vindt er voornamelijk meubels in de stijl industrieel en landelijk met Scandinavische accessoires. Hij koopt deze meubels in, maar gaat – in samenwerking met de achterburen van STOUT – ook zelf gemaakte meubels verkopen. Ook gaat Dylan samenwerken met enkele jonge ontwerpers uit Hengelo die zelf meubels maken.

Waar je tot voor kort Witgoed Hengelo binnenkwam, kom je nu de woonwinkel binnen. De witgoedzaak krijgt nog een aparte ingang.

Openingstijden

Leurink Wonen & Design heeft dezelfde openingstijden als Witgoed Hengelo: maandag van 14.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Dylen Leurink

Superleuk: er opent binnenkort een nieuwe woonwinkel in Tuindorp

Hé, dat is leuk! Er opent een nieuwe woonwinkel aan de Tuindorpstraat. Het duurt nog even voor de wi...
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.