Dit is wanneer de nieuwe vestiging van New York Pizza open gaat

Door Miranda Nijland 28 februari 2019

Pizzaliefhebbers opgelet: New York pizza opent dinsdag 5 maart een tweede vestiging in Hengelo en wel aan de Industriestraat 31. “Pizzabaas” Michael: we hebben gekozen voor een tweede vestiging om de druk te verminderen in de eerste. Bovendien wordt het zo voor de mensen aan die kant van Hengelo makkelijker om pizza’s af te halen.”

De nieuwe New York Pizza vind je vanaf volgende week in een heel leuk pandje aan de Industriestraat 31. De nieuwe vestiging start gelijk met een knallende openingsactie: vrijdag 8 maart haal je tussen 12.30 en 20.00 uur een een pizza af voor slechts €2,99 (geldt voor bepaalde pizza’s)

Alweer 20 jaar zit de eerste Hengelose vestiging van New York Pizza aan de Oldenzaalsestraat 182. En als je al eens binnen bent geweest, heb je het vast wel gezien: er is altijd bedrijvigheid. Goed om te weten: ook bij de vestiging aan de Industriestraat kan je laten bezorgen én afhalen!

Bij New York Pizza zijn prefab ingrediënten taboe. Continu wordt groente gesneden, kaas aangevuld en deeg uitgerold nadat het genoeg gerezen is. Het is dan ook flink aanpoten om dagelijks alle bestellingen te verwerken. Wanneer een pizza klaar is, wordt deze in een tas met een constante temperatuur van 80°C naar de klant gebracht.

En dat gebeurt binnen 30 minuten, knap toch? Je hebt de e-bikes vast wel eens langs zien komen. Met deze fietsen werkt New York Pizza ook nog mee aan een groener Hengelo.

Verser dan vers

Voor jou als klant natuurlijk heel lekker, want door de snelle bezorgservice zijn de ingrediënten verser dan vers. Het is de combinatie van de onderscheidende bereidingswijze en de Amerikaans gerichte service – waar ze zo mogelijk altijd nét dat stapje verder gaan – die de basis legt voor het New York Pizza-concept.

Lees ook: 

Dit is waarom je (helemaal deze week) naar New York Pizza wilt

We love pizza! En zeker als het ook nog eens betaalbaar is. New York Pizza vond het tijd voor een le...

Meer over New York Pizza Oldenzaalsestraat ontdekken?

New York Pizza Oldenzaalsestraat pizzeria's

Nu gesloten16:00 - 22:00

Oldenzaalsestraat 182, Hengelo

Bekijk meer:pizzeria's
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.