Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! Jack’s Burgers & Ribs krijgt een zusje (en de zaak opent vrijdag)

Door Majorie Nijbroek 15 oktober 2020

We hebben een (geboorte)nieuwtje. Jack’s Burgers & Ribs Hengelo krijgt een zusje! Haar naam: Jackie’s.

Sinds enkele jaren zit (afhaal)restaurant Jack’s Burgers & Ribs aan de Langestraat 18. Op hetzelfde adres kun je heel snel ook terecht voor lekkere broodjes en sweets. Want het zusje van Jack heet voluit Jackie’s bread & sweets.

Al langer plannen

We hebben gesproken met Hiske. Zij wordt het gezicht van Jackie’s. Ze runt al ruim 4 jaar met haar vriend Jack’s Burgers & Ribs. “We hadden al langer plannen om naast Jack’s overdag iets met broodjes te doen”, vertelt ze. En dat ‘iets’ is nu concreet geworden. Haar vriend richt zich op de burgers, Hiske gaat de broodjes doen.

Dat doet ze vanaf hetzelfde adres. Jack’s Burgers & Ribs is elke dag vanaf 16.00 uur geopend, van maandag tot en met zondag. Jackie’s vult de uren overdag in. Je kunt van 10.00 tot 14.30 uur aan de Langestraat terecht voor vers belegde broodjes. “Zo maken we optimaal gebruik van het pand”, zegt Hiske.

Broodjes en ‘sweets’

Bij Jackie’s kun je terecht voor vers belegde broodjes. Hiske werkt met desembrood en je hebt keuze uit wit, vijf granen, focaccia en spelt. Heb je een glutenallergie? Jackie’s heeft op aanvraag ook glutenvrije broodjes.

Jackie's Pulled Aubergine. eigen foto
German Jackies. eigen foto

En ook mooi om te melden: net als Jack’s maakt ook Jackie’s zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. Het desembrood komt van een bakker uit de buurt, het beleg neemt ze af bij lokale bedrijven en het sapje dat je bij je broodje kunt drinken, komt van een fruitboer uit Noord-Deurningen.

Binnen lunchen

Je kunt de broodjes en specials afhalen of laten bezorgen. Over een tijdje, als we coronavrij zijn, kun je ook binnen lunchen, aan de tafeltjes die er al staan.

Tekst gaat verder onder de Facebookpost

Het zusje van @jackshengelo opent komende vrijdag, elke vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 14:30 haar deuren! Bij jackies kun je terecht voor heerlijke 🥪 en 🧁. #hengelo#catering#bezorging#broodjes#sweets

Posted by Jackie's bread & sweets on Saturday, 10 October 2020

Opening

Jackie’s bread & sweets opent vrijdag 16 oktober. Je kunt vanaf die datum in eerste instantie iedere vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 14.30 uur terecht bij Jackie’s. “We beginnen met 2 dagen. Loopt het goed, en daar gaan we vanuit, dan gaan we meerdere dagen open.”

Je kunt Jackie’s volgen via Facebook en Instagram.

Lees ook:

Sams Toko

Sam’s Toko in Winkelcentrum Thiemsbrug is open

Hengelo is een nieuwe zaak rijker. In winkelcentrum Thiemsbrug heeft Sam's Toko vandaag, donderdag 1...
Bas

Deze speciaalzaak in koffie en thee gaat binnenkort verhuizen

Supermooi nieuws voor ondernemer Bas Meester van Meesterlijke Koffie & Thee. Over twee weken verhuis...
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.