Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Hengelo is een nieuw afhaal- en bezorgrestaurant geopend

Door Majorie Nijbroek 1 augustus 2020
Heb je geen zin om te koken? Dan kun je er voor kiezen om iets lekkers thuis laten bezorgen of af te halen. Goed om te weten: we hebben er een nieuw bezorg- en afhaalrestaurant bij in Hengelo! 

Het bekende Eetcafé Bij Flip uit Enschede is namelijk ook in Hengelo begonnen. Van Flip Hengelo heeft zich gevestigd aan de Pastoriestraat 17-19. Dat pand heeft vele jaren leeg gestaan, maar daar vind je dus nu het nieuwe restaurant.

Paar maanden later

Het restaurant wilde eigenlijk al in april beginnen in Hengelo, door de coronacrisis is dat enkele maanden later geworden. Vanwege de coronamaatregelen kun je de komende tijd nog niet eten in het restaurant, je kunt alleen afhalen of laten bezorgen. “Maar het is wel de wens die we hebben om hier ook als restaurant te beginnen”, vertelt Tom van Eetcafé Bij Flip.

Flip’s Ribs

Ben je gek op spare ribs? Dan zit je hier goed bij dit nieuwe bezorg- en afhaalrestaurant, Flip’s Ribs zijn namelijk een begrip. Maar ook pokebowl, vegetarische en veganistische gerechten en verse salades bestel je bij dit nieuwe restaurant. Bij elke bestelling krijg je een gratis mandje stokbrood. Ook zit er bijvoorbeeld een servetje bij de maaltijd, een koekje voor bij de koffie en een persoonlijke boodschap.

foto: Van Flip Hengelo

Alle gerechten wordt vers bereid, zo milieuvriendelijk mogelijk verpakt en door een fietskoerier bij je thuis gebracht.

Bestellen

Online bestellen kan via de website van Flip  of telefonisch op 074-2059301. Je kunt van maandag tot en met zaterdag tussen 16.00 en 21.00 uur je favoriete gerechten bestellen bij Van Flip Hengelo en op zondag tussen 15.00 en 21.00 uur.

Bestellen met korting

Als je nu bestelt via de website van Flip Hengelo en de code HeelHengeloFlipt gebruikt, krijg je 10 procent korting op je bestelling. Mooi meegenomen toch!

Lees ook:

pop-up restaurant

Pop-up restaurant op deze sprookjesachtige plek in Hengelo

In een sprookjesachtige omgeving genieten van sprookjesachtige gerechten. Klinkt goed toch? En het k...

Dominique van Katdeau: ‘Wat ik het meest heb gemist? Dat mensen hier binnenkomen en een taartje eten’

Het was tien dagen bikkelen, maar het project is klaar. Dominique Mulder van kattencafé Katdeau heef...

Zo zaten we in de vroeger op het terras in Hengelo

De eerste drankjes en bitterballen zijn geserveerd. Nu de horeca in Hengelo weer open is, gaan veel ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.