Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gespot! Nieuw restaurant in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 3 december 2019

Al gezien dat er een nieuw restaurant zit aan de Pastoriestraat?

Op nummer 22 om precies te zijn. Dat is de plek waar voorheen Eetcafé Jeruzalem zat.

Voor het eerst open

Nu zit Chicken House daar.  En dat is zoals de naam al zegt een kiprestaurant. Zondagmiddag was de horecagelegenheid voor het eerst geopend.

De zaak wordt gerund door Dany met hulp van zijn vrouw. Ze hebben een jaar geleden Eetcafé Jeruzalem overgenomen. “Maar al met in het achterhoofd om het eetcafé om te zetten naar kiprestaurant.”

Het restaurant is gespecialiseerd in gefrituurde en gegrillde kipgerechten. We zien ook hotwings, drumsticks, wraps, burgers en salades op de kaart. De producten worden dagvers aangeleverd en bereid in eigen keuken. En voor de liefhebber: je kunt er ook halal eten. “Omdat daar vraag naar is, je ziet dat de markt groeit. Kip die halal is bereid, blijft lekker mals.”

Zitplaatsen

In het restaurantgedeelte beneden zijn zo’n 30 zitplaatsen. En wist je dat je boven ook kunt zitten? Daar is plek voor zo’n 50 personen. Afhalen is ook mogelijk. En in het nieuwe jaar wil Chicken House ook gerechten gaan bezorgen.

Openingstijden

Chicken House is op doordeweekse dagen geopend van 16.00 tot 22.00 uur en in het weekend ’s avonds een uurtje langer. Wellicht dat de openingstijden nog worden uitgebreid.

Lees ook:

High5

Nieuw! Hengelo is een café rijker

We hebben er een café bij in de binnenstad van Hengelo. Donderdagavond was de horecazaak voor het ee...
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.