Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Attentie paardenliefhebbers! Er zit een nieuwe ruitersportzaak in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 16 oktober 2020

Is paardrijden jouw sport? Dan heb je misschien al gehoord dat er sinds enkele weken een gloednieuwe ruitersportzaak in Hengelo zit. Het gaat om Epplejeck Horse & Rider Superstore, ‘een snoepwinkel voor paardengekken’.

Epplejeck is de grootste ruitersportzaak van Nederland. De keten had al twaalf vestigingen (eentje in België), daar is Hengelo als dertiende filiaal bijgekomen.

De locatie

Je vindt Epplejeck Hengelo aan de Wegtersweg 80-84, boven Seats and Sofas. De vestiging in Hengelo is de eerste in het oosten van het land. “We hebben voor Hengelo gekozen omdat het een omgeving is waar veel ruiters/amazones wonen en veel paarden zijn. In deze hoek van het land hadden wij nog geen filiaal en we kregen regelmatig de vraag vanuit deze regio of wij niet ook een filiaal in deze buurt konden openen. Dat wilden wij ze natuurlijk niet onthouden”, laat een woordvoerder van Epplejeck weten.

Je vindt de ruitersportzaak verder in onder meer Groningen, Eindhoven, Breda en Den Haag.

Alles voor paard en ruiter

Bij de nieuwe ruitersportzaak in Hengelo vind je van alles voor je paard en voor jezelf. Van dekens, zadeldekken tot voerbakken en van rijlaarzen, sporen tot wedstrijdkleding voor jou als ruiter. Voor iedere paardensportliefhebber is er wel wat wils; van jonge ruitertjes tot volwassen ruiters/amazones en van hobbymatig tot professioneel. Je ziet er felle kleurtjes en hippe trendy artikelen, ook heeft de ruitersportzaak meer basic en klassiekere items in het assortiment.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Openingstijden

De ruitersportzaak is op doordeweekse dagen tot 19.00 uur geopend en je kunt ook iedere zondag van 12.00 tot 17.00 uur de nieuwe zaak aan de Wegtersweg binnenlopen.

Lees ook:

mooiste hond

We hebben een winnaar! Dit is de Mooiste Hond 2020 van Hengelo

Elk jaar wordt de mooiste hond van Nederland gekozen. Ook dit jaar, al is deze verkiezing nu wel wat...
luie huisdieren

Vergeten hoe je moet relaxen? Deze Hengelose honden en katten doen het graag even voor

Ben je altijd zo druk in de weer dat je niet eens meer weet hoe je moet relaxen? Deze Hengelose hond...
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.