Dit komt er in het leegstaande pand aan de Wemenstraat

Door Majorie Nijbroek 12 maart 2019

Altijd leuk om te melden: een pand aan de Wemenstraat dat sinds de zomer leeg stond, heeft een nieuwe bestemming!  Ook zo benieuwd welke ondernemer zich op nummer 16 vestigt? 

Gaan we je vertellen! Er komt een salon in waar je permanente make-up kunt laten zetten. Of eigenlijk moet je zeggen semi-permanente make-up. Daarover zo meer.

Nog veel te doen

Viviana Alagueno Andrade gaat de salon runnen en ze wordt dus de nieuwe buur van spellenspeciaalzaak De Dondersteen en kapsalon Styling’S. We hebben met Viviana gesproken op haar nieuwe werkplek. Het bordje met verhuurd hangt aan de buitenkant van het pand, de etalage is afgeschermd met donker plastic. En binnen, daar wordt hard gewerkt. Want er moet nog wel best wat gebeuren.

In dit pand heeft Assie Fashion gezeten. Deze kledingzaak is er in juni 2018 mee gestopt. De stellingen/schappen waar tot enkele maanden geleden kleding aan hing/lag, zijn verdwenen. Maar dat is pas het begin, er liggen nog heel wat karweitjes te wachten. De pashokjes gaan nog weg, de muren wachten op een verfje en de salon moet helemaal ingericht worden. Nog genoeg te doen!

Eye-catchers

Viviana specialiseert zich in wenkbrauwen. Dat zijn echte eye-catchers van je gezicht. Laat je je wenkbrauwen microbladen – en dat is de techniek die Viviana toepast – dan hoef je een hele poos geen tijd te spenderen aan het shapen van je wenkbrauwen. Je hoeft er gemiddeld genomen een maand of 8 nauwelijks naar om te kijken.

Roshalo

De salon gaat Roshalo Brows Microblading heten. Wat die naam betekent, vragen we Viviana. Roshalo verwijst naar de voornamen van haar drie kinderen (Rodrigo, Shaila en Lorenzo).

Het duurt nog wel even voor Viviana haar salon kan openen. “Ik ga uit van begin mei”, vertelt ze. We houden je op de hoogte!

  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.