Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is wanneer BigGym Hengelo opent (en dat is niet in januari)

Door Majorie Nijbroek 10 januari 2019

We hebben een tijdje geleden al geschreven dat er een nieuwe sportschool bij komt in Hengelo. Het gaat om BigGym. De opening zou deze maand zijn, maar dat gaat ‘m niet worden.

Je moet helaas nog wat langer geduld hebben voor je je in het zweet kunt werken bij de nieuwe sportschool aan de Hamerstraat 2, in de Hengelose Es. De opening is namelijk pas medio april.

Vertraging

Het was de bedoeling dat BigGym al een paar maanden geleden open zou gaan. Dat is niet gelukt. Begin september 2018 is er brand gesticht en daarvoor zijn molotovcocktails gebruikt. De brand heeft veel schade aangericht. De plannen moesten worden bijgesteld.

Vorige week lazen we op de website dat de sportschool half januari open zou gaan. Maar ook dat gaat niet lukken. We zien nu aangekondigd staan dat de opening pas in april is. Je hoeft je sportoutfit dus nog niet klaar te leggen.

Zo gaat het worden

In het kort wat je kunt verwachten als je hier over enkele maanden gaat sporten. Op 3.000 m2 staan 300 fitnesstoestellen klaar waarop je kunt trainen onder begeleiding van professionele en gediplomeerde instructeurs. Naast cardio, fitness en BigCross kun je meedoen aan interactieve groepslessen zoals zumba, spinning, pump, boxing en bootcamp.

BigGym
foto: BigGym Hengelo

Parkeren

Tegenover de sportschool is een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

Nieuwe sportschool BigGym opent in oude pand Van der Deen

Zo zeg! Een gloednieuwe sportschool BigGym van 3000 vierkante meter opent medio november in het oude...
molotovcocktails

Sporenonderzoek na brandstichting met molotovcocktails

Jullie hebben misschien al wel gehoord dat er gisterenavond brand is gesticht bij de ingang van spor...
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.