Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwtje! Deze nieuwe winkel opent aan de Drienerstraat

Door Majorie Nijbroek 4 juli 2020

Ben je ook zo weg van vintage meubelen en retro woonaccessoires? Dan word je vast blij van dit nieuwtje. Er opent een winkel in de Drienerstraat waar je deze vintage spulletjes kunt kopen!

We vinden het altijd tof om te kunnen aankondigen dat er een nieuwe zaak opent in Hengelo. En we hebben weer zo’n fijn nieuwtje. Marlon Jongman en zijn vriendin Marije ten Hoonte gaan een winkel met vintage meubelen en retro woonaccessoires beginnen. Die komt in het pand waar tot augustus 2018 Pergi Indonesia zat.

Eigen zaak

Marlon en Marije hebben allebei al een eigen zaak gehad in Hengelo. Je kunt Marlon nog kennen van de tijd dat hij eigenaar van Kaldi was. Hij verkocht zijn zaak in 2014. Marije heeft tot 4 jaar geleden Flavor gerund. Samen gaan ze nu deze nieuwe zaak beginnen.

Marlon en Marije hebben een tijdje uitgekeken naar een geschikt pand. De locatie waar ze nu gaan beginnen aan de Drienerstraat (naast platenzaak Popeye), is eigenlijk bij toeval op hun pad gekomen. Maar ze zijn er dolblij mee. “Het is een mooi pand, perfect voor ons en wat we gaan doen”, laten Marlon en Marije weten.

Kamerplanten

Wat je kunt verwachten? “Veel vintage en retro meubelen. En woonaccessoires”, vertellen Marlon en Marije. Ze zijn al 2 jaar  aan het verzamelen. “Daarnaast vind je bij ons grote kamerplanten. Zeg maar urban jungle-achtig. En die staan natuurlijk in vintage bloempotten.”

Grote voorraad

Omdat ze de afgelopen tijd een flinke voorraad spulletjes hebben verzameld, zul je geregeld wat nieuws aantreffen in de winkel. Daar gaan geleidelijk aan nog meer spulletjes bijkomen. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan huidverzorgingsproducten. Je kunt er in ieder geval ook een kopje koffie kopen, die je meekrijgt in een take-away beker. Zo komt er zowel van Flavor als van Kaldi iets terug in hun nieuwe gezamenlijke winkel, mooi toch!

Opening

En wanneer de winkel opent, wil je vast weten. Marlon en Marije hebben 15 juli als streefdatum. Vooralsnog is de winkel op donderdag, vrijdag en zaterdag open van 12.00 tot 18.00 uur. Ze hopen dat de zaak zo’n succes wordt dat ze de openingstijden geleidelijk kunnen uitbouwen.

Bekijk ook:

Al gezien? Op deze plek zit nu een massagesalon

Het pand aan de B.P. Hofstedestraat 12 is sinds kort weer ingevuld. Er zit nu een massagesalon in: B...
Bennie's

Ontbijten, lunchen en ’s avonds een hapje eten bij deze nieuwe pop-up spot in Hengelo

Een paar dagen terug schreven we al over het pop-up restaurant dat op 1 juli opent bij Buitenplaats ...
pop-up restaurant

Pop-up restaurant op deze sprookjesachtige plek in Hengelo

In een sprookjesachtige omgeving genieten van sprookjesachtige gerechten. Klinkt goed toch? En het k...
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.

adv.