Claudia’s Art, Fashion & Lifestyle opent aan de Nieuwstraat in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 13 februari 2018

Een hartstikke tof nieuwtje: we zijn een nieuwe winkel rijker in de binnenstad. Vandaag is Claudia’s Art, Fashion & Lifestyle open gegaan.

Afgelopen week, toen Claudia bezig was om de winkel in te richten, had ze de deuren gewoon open staan en kon je al binnenlopen als je wilde. En dat hebben al veel mensen gedaan. En wat superveel leuke reacties heeft Claudia al gehad.

Nu écht open

Zaterdag had ze vrienden, familie en bekenden uitgenodigd voor een open huis. Behalve veel gelukwensen kreeg ze ook bloemen, die een plaatsje in de winkel hebben gekregen. En vandaag is dan de eerste dag dat de winkel ‘echt’ open is. Een mooi moment!

Kleding en meer

Haar winkel, op de hoek Molenstraat/Nieuwstraat, heet voluit Claudia’s Art, Fashion & Lifstyle. Wat je er kunt vinden? Ten eerste dameskleding. Maar daarnaast ook meubels en (woon)accessoires uit Bali.

Goede jeans

Je vindt in haar winkel dameskleding, casual en nette kleding, die lekker draagt en wat ruimer valt. Waar Claudia veel waarde aan hecht, is de stof. “Ik verkoop veel natuurlijke stoffen zoals viscose en katoen.” Veel kleding is van het merk Srndpty. Waar Claudia superblij mee is, is dat ze het merk Bianco heeft binnengehaald. Het is een Nederlands jeansmerk, dat nog niet in Hengelo wordt verkocht. “Echt een goede jeans, ik vind het superleuk dat ik die heb.”

Expositie

Leuke aanvulling op de kleding is de kunst. Claudia geeft kunstenaars de gelegenheid om te exposeren in haar winkel. “Ik hou van kunst, ik hou van schilderen en schilderijen en ik hou van mooie foto’s”, vertelt Claudia. De komende tijd hangt er werk van Patrick van den Burg, een kunstenaar uit Goor die met zijn abstracte schilderijen flink aan de weg timmert. En ben je helemaal weg van een bepaald schilderij? Dan kun je deze kopen en thuis aan de muur hangen.

Accessoires uit Bali

Ook de meubels en woonaccessoires uit Bali die je overal in de winkel ziet, mag je gerust bijzonder noemen. Hoe ze hierbij komt, vragen we haar. “Ik heb een vriendin die iedere drie maanden naar Bali gaat. Zij koopt daar meubels en accessoires of laat ze daar maken.” Je ziet de voorbeelden in haar winkel staan en hangen: bijzondere dressoirs, handgemaakte parasolletjes, beelden en bijzondere lampen. En alles is te koop.

Heel blij!

Claudia kijkt eens om zich heen in haar nieuwe winkel en zegt dan: “Ik zit op een mooie hoek, de winkel heeft mooi veel etalage en is mooi licht. Ik ben er echt héél blij mee.”

Claudia’s Art, Fashion & Lifestyle kledingwinkels

vandaag gesloten

Nieuwstraat 32, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.