Beauty Salon Hengelo opent zaterdag aan de Wetstraat

Door Majorie Nijbroek 12 januari 2018

In de categorie fijn om te kunnen melden: de Wetstraat is een nieuwe onderneming rijker! Beauty Salon Borne gaat uitbreiden met een vestiging in Hengelo. Zaterdag opent Beauty Salon Hengelo aan de Wetstraat 35 in de binnenstad van Hengelo. 

In Borne werken zeven beauties onder één kap en in Hengelo vanaf zaterdag vier. “Wij willen het ‘DNA’ van ons Beauty Salon Borne team inzetten, zodat wij onze klanten steeds weer het allernieuwste op het gebied van beauty kunnen laten ervaren”, vertelt eigenaresse Demelza Lucassen.

Zusje van Borne

Richelle Lucassen, jongere zus van Demelza, wordt bedrijfsleidster van Beauty Salon Hengelo. “We zeggen intern gekscherend dat Beauty Salon Hengelo letterlijk en figuurlijk het zusje van Borne is.”

Opening

De salon is helemaal ingericht, alles heeft een plek gekregen. Dus is het tijd voor de opening. En die is zaterdag (13 januari) om 12.00 uur. Een 2-jarige heeft de eer om Beauty Salon Hengelo te mogen openen. Deze 2-jarige luistert naar de naam  Stef en is Demelza’s zoon.

Beauty Salon Hengelo
foto’s: Beauty Salon Hengelo

Goodiebag

Ben je nieuwsgierig hoe de salon er uit ziet? Je bent zaterdag tot 16.00 uur welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en kennis te maken met het team. Een hapje en drankje staan klaar en je kunt de nieuwe laser bekijken.

Deze laser is genaamd Soprano Ice en dat is een bijzonder apparaat.  Je kunt in de nieuwe schoonheidssalon aan de Wetstraat terecht voor een schoonheidsbehandeling, je kunt er je nagels zetten (acryl en shellac), een afspraak maken voor de Hairstroke One Mesjestechniek (een techniek waarbij de wenkbrauwen met permanente make-up worden bijgewerkt), maar de hoofdrol is eerst voor de Soprano Ice.

Pijnloos ontharen

We horen je nu denken: wat Soprano Ice? Dat is een apparaat dat permanent ontharen 100 procent pijnloos heeft gemaakt. Dit in tegenstelling tot veel traditionele lasers en pijnlijke waxbeurten. Er zijn zes behandelingen nodig, maar dan ben je wel pijnvrij verlost van haren op kin, bovenlip,  benen, bakkebaarden of oksels.

Goodiebag

Wat leuk is om te weten: behoor jij tot de eerste 100 betalende klanten van Beauty Salon Hengelo, dan ga je met een goed gevulde goodiebag naar huis!

Je kunt alvast een afspraak maken voor een behandeling. Je profiteert dan van scherpe openingstarieven. Bel met 074-2660016 of kijk voor meer informatie op de website www.beautysalonborne.nl.

Beauty Salon Borne beauty en wellness

nu gesloten09:00 - 21:00

Grotestraat 204, Borne

Bekijk meer:beauty en wellness
  • Wil jij een 'Nieuw in Hengelo' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Hengelo.