Mooi nieuws! Deze kledingzaak opent in het oude pand van Nano Interieur

Door Majorie Nijbroek 20 februari 2019

Je hebt misschien gezien dat het pand van Nano Interieur sinds een tijdje leeg staat. Maar niet lang meer! We hebben namelijk goed nieuws. De Modebar Jack & Jones gaat zich vestigen op deze locatie op de hoek Kloosterhof/Wemenstraat.

Denk je nu: Jack & Jones, die zit toch in het oude pand van Oostvogel, hoek Enschedesestraat en de Nieuwstraat? Klopt helemaal. Het modemerk is in augustus bij kledingzaak ZZenZ for Style in getrokken.

Noodgedwongen

Maar de kledingzaak gaat dicht op die locatie. Noodgedwongen, horen we. De huidige locatie was te klein en onoverzichtelijk geworden mede door de etages in het pand. Dit was aanleiding om uit te kijken naar een ruimere overzichtelijke winkel op een plek waar veel mensen komen. Tevens heeft de eigenaar andere plannen met het pand.

Compagnons Rick Quinten en Ruud Bittink zijn op zoek gegaan naar een andere locaties en hebben meerdere locaties in de binnenstad bekeken. Het is het leegstaande pand van Nano Interieur geworden. En wat een ruimte hebben Rick, Ruud en Lucinda, het gezicht van Jack & Jones, daar om in te richten: het pand is liefst 470  m2 groot.

Op de schop

Het is lekker dichtbij Winkelcentrum Thiemsbrug, waar veel mensen komen. Een aantal winkels in het winkelcentrum is 7 dagen in de week open en dat is de nieuwe modezaak zodadelijk ook.  Ook een voordeel van deze locatie:  de Kloosterhof (naast ingang Thiemsbrug) gaat op de schop. En fijn voor de klanten: je hebt een parkeerterrein voor de deur.

De nieuwe modezaak krijgt een coffeecorner met smoothies en juices. Ook komt er een terrasje langs de gevel.

In 2 etappes

Per 1 maart moeten ZZenZ en Jack & Jones weg zijn uit het Oostvogelpand. In de eerste week van maart gaat De Modebar Jack &Jones al open in de voormalige woonwinkel. Het gedeelte aan de kant van de Kloosterhof wordt eerst in gebruik genomen. Je vindt er eerst de kleding van Jack & Jones voor volwassenen. Na de zomer komt daar het linkergedeelte – zeg maar aan de kant van de Wemenstraat – bij. Daar vind je dan een grote collectie kinderkleding en enkele nieuwe labels voor dames bij.

 

ZZenZ

Mooi nieuws! Jack & Jones blijft behouden en komt bij modezaak ZZenZ in

Oh nee, het zal toch niet!? Lopen we langs het pand van modezaak ZZenZ, zien we dat de ruiten zijn a...
Jack en Jones Hengelo

Yes! Nieuwe Jack & Jones Hengelo gaat zaterdag open

We hebben het eventjes moeten doen zonder Jack & Jones in Hengelo. De kledingzaak ging een paar maan...

Deze studio’s aan de Kloosterhof zijn bijna klaar én je kunt er zo in

Woon jij graag in de binnenstad? Misschien heb je al wel gezien dat er op dit moment 15 gave studio'...

Meer over ZZENZ for Style ontdekken?

ZZENZ for Style kledingwinkels

Nu gesloten11:00 - 21:00

Nieuwstraat 2, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over Jack & Jones ontdekken?

Jack & Jones kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 21:00

Nieuwstraat 2, Hengelo

Bekijk meer:kledingwinkels

 

Meer over

Nieuws

adv.