Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo help je kinderen van de Voedselbank toch aan een fijn Sinterklaasfeest

Door Majorie Nijbroek 6 november 2019

Ook in onze stad zijn er gezinnen afhankelijk van de Voedselbank. Voor de kinderen uit deze gezinnen is er geen of nauwelijks geld voor een Sinterklaascadeautje. Hoe fijn is het dat er ook dit jaar een actie wordt opgezet. Van de opbrengst worden cadeautjes gekocht zodat de kinderen toch een leuk Sinterklaasfeest hebben.

Die actie wordt opgezet door de Voedselbank Midden Twente in samenwerking met Mixed Lions Club Hengelo. Jij kunt heel eenvoudig meehelpen om deze actie tot een succes te maken.

Letters van banket en chocola

Hoe? Door een banket- en chocoladeletter te bestellen via de website mixedlionsletteractie. Van het geld worden cadeautjes gekocht: een paar mooie bordspellen en wat lekkers erbij. Op deze manier hebben 172 kinderen uit de ruim 100 gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank tóch een fijne Sinterklaas.

De ambachtelijke chocolade- of banketletters worden gemaakt door Banketbakker Gustaf in Hengelo. Je kunt kiezen voor melk, wit of puur. Voor een S-banketletter betaal je €8,25 en een zakje chocoladeletters kost €7,25. De gehele opbrengst gaat naar dit doel. En goed om te weten dat Gustaf 25 procent van de omzet afdraagt aan dit hartverwarmende initiatief.

Bestellen

Je kunt tot en met 20 november een online bestelling doen via https://www.mixedlionsletteractie.nl. Bestellingen die voor 11 november binnen zijn, kun je in de week van 25 november ophalen bij Banketbakker Gustaf aan de Wemenstraat. In overleg is het mogelijk dat de letters worden bezorgd, dan komen er wel bezorgkosten bij..

Wil je geen letter bestellen maar wel graag de actie steunen? Dan kun je een donatie doen via NL93RABO039.75.45.606 t.n.v. Mixed Lions Club Hengelo onder vermelding van ‘ML donatie kinderen Voedselbank 2019’.

Meer over

Nieuws

adv.