Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kirsty moet met haar kookworkshops naar een andere locatie

Door Majorie Nijbroek 29 november 2019

Kirsty Weykamp geeft al een heel tijdje kookworkshops. Ze geeft die aan de Drienerstraat, in het minitheater van Chez Ratatouille. Maar daar kan ze binnenkort niet meer terecht met Sophie’s Food & Fun Club.

Het is met recht een Black Friday voor haar. Want ze heeft eerder vandaag gehoord dat ze per 1 januari 2020 niet meer op haar vertrouwde plekje kan koken met de kinderen. Dat doet ze elke tweede zaterdag van de maand en soms op zondag.

Heel jammer

Het is flink balen, ze heeft haar jaarplanning namelijk al klaar. “Maar nu moet ik op zoek naar een andere ruimte voor de kookworkshops. Heel jammer! Het was een fijne plek”, zegt Kirsty.

Of ze al een andere locatie op het oog heeft? Nog niet, daarom laat ze op Facebook weten dat suggesties voor een nieuwe plek  welkom zijn.

Geen aanbieding, maar helaas slecht nieuws😔Ik heb gisteren te horen gekregen dat ik vanaf 1 januari 2020 niet meer kan…

Posted by Sophie's Food & Fun Club on Friday, 29 November 2019

 

Dit zoekt ze

Wat ze zoekt? Een plek rond de 50, 60 vierkante meter, het liefst met elektriciteit en stromend water. En nóg liever een heel lage huur.  En verder moet de locatie op zaterdag en zondagmiddag beschikbaar zijn en het is voor papa’s en mama’s handig als die locatie in de stad is.

Heb of ken je een geschikte locatie? Kirsty hoort het graag!Meer over Sophie’s Food & Fun Club ontdekken?

Sophie’s Food & Fun Club

kookstudio’s

Geopend09:00 - 18:00

Drienerstraat 26, Hengelo

Bekijk meer:kookstudio’s

adv.