Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijken: Slagerij de Feijter op tv in programma 24 Kitchen

Door Miranda Nijland 29 november 2017

Hengelo is top, dat weten ze nu bij 24 Kitchen ook. De Vlaamse kok Wim Ballieu bezocht voor het programma ‘De Streken van Wim’ van 24 Kitchen tijdens zijn culinaire roadtrip Slagerij de Feijter aan de Drienerstraat. Vanavond is de uitzending te zien.

Wim Ballieu steekt in de nieuwe reeks ‘De Streken van Wim’ de grens over voor een culinaire roadtrip door Nederland. Tien afleveringen lang maakt hij klassieke Belgische gerechten op basis van de beste Hollandse ingrediënten.

Chipolataworst

Het programma benaderde de Hengelose slagerij. “In de uitzending laat Wim Ballieu zien hoe onze chipolataworst wordt gemaakt bij onze boerderij en productieruimte in het Duitse Itterbeck”, vertelt Alexander de Feijter.”Vervolgens rijdt hij met zijn jeep met mobiele keuken verder om de worst te bereiden”.

Feijter
De Vlaamse kok Wim Ballieu van 24 Kitchen. Foto: Facebook Wim Ballieu

Met zijn jeep en mobiele keuken trekt Wim Ballieu van streek naar streek, op zoek naar typisch Nederlandse producten en de gepassioneerde mensen die verantwoordelijk zijn voor het productieproces.

‘Je komt niet elke dag op televisie’

Alexander de Feijter vond het erg leuk om aan het programma mee te werken. “Je komt niet elke dag op televisie en het is natuurlijk ook niet zomaar een zender.”

Kijken dus

Wie weet steek jij nog wat culinaire tips op. Kijken dus! Woensdag 29 november, 19.00 tot 19.30 uur bij 24 Kitchen.


Meer over Slagerij De Feijter ontdekken?

Slagerij De Feijter speciaalzaken

Gesloten09:00 - 18:00

Drienerstraat 14, Hengelo

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.