Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaat niet door: Kids&thepark 2020

Door Majorie Nijbroek 27 mei 2020

Het had zo mooi kunnen zijn. Er is een nieuw bestuur dat bruist van de ideeën. Maar helaas gaat [email protected] dit jaar toch niet door.

Je weet het vast. Alina Kothman, Kim Vollenbroek en Tanja Heerbaart hebben het festival jarenlang lang georganiseerd. Een paar maanden terug hebben de dames laten weten het stokje over te dragen.

Vol plannen

En er zijn nieuwe mensen gevonden die het festival gaan voortzetten. Het zijn Marielle Kluin, Sander Kluin, Rianne Nijhuis en Patrick Slagers. Het enthousiaste viertal heeft genoeg plannen voor [email protected] Maar die moeten ze helaas een jaartje in de ijskast zetten. Want ze hebben besloten om het festival dit jaar te annuleren.

Veel niet duidelijk

Het is nog niet bekend hoe de landelijke gezondheidsrichtlijnen na 1 september zijn en dat roept vragen op. Hoeveel bezoekers mogen er komen, geldt de anderhalvemetersamenleving nog? “Veel vragen en onzekerheden waar we niet tot het laatste moment mee kunnen wachten”, laten de organisatoren weten. “Wij willen, als nieuw bestuur, de kwaliteit die de bezoeker van het festival gewend is te waarborgen en dat gaat helaas niet met alle maatregelen die wij in acht moeten nemen.”

De datum van de eerstvolgende Kids&thepark is al wel bekend:  4 en 5 september 2021. Uiteraard ‘gewoon’ weer in het Prins Bernardplantsoen!

Lees ook:

Ook deze evenementen in Hengelo gaan niet door deze zomer

Het was al bekend dat we het dit jaar zonder BAM! Festival, Nacht van Hengelo en de Wandel-4-Daagse ...

Yes! Hier mogen we (bijna) weer naar toe in Hengelo

We kunnen sinds 11 mei weer naar de kapper, basisscholen zijn gedeeltelijk open en buiten sporten ka...

Meer over

Corona Nieuws

adv.