Kapster Nicole heeft nominatie voor Coiffure Award te pakken

Door Majorie Nijbroek 12 maart 2018

Enthousiast gejuich, vrolijk gezang en een hoop confetti. Vanwaar deze blijdschap bij het team van Assink Pure Identity? Er is een heel mooie aanleiding voor:  Nicole van der Linden, topstylist bij Assink Pure Identity, is genomineerd voor de Coiffure Award.

Als je niet in dit wereldje zit, kun je je misschien niet goed voorstellen dat de nominatie reden is voor deze feestvreugde. Maar dat is het écht wel, want voor deze award komen alleen de beste kappers van ons land in aanmerking; het is de grootste en meest toonaangevende kappersprijs van Nederland.

Alleen de beste kappers

Schwarzkopf Professional en Vakmagazine Coiffure hebben in 1992 gezamenlijk de Coiffure Award opgezet. In deze onafhankelijke haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland elk jaar weer om de felbegeerde Coiffure Award.

En Nicole doet dit keer gewoon mee om de prijzen! Nou ja, zo gewoon is dat natuurlijk niet. Toch is het niet de eerste nominatie. Niet voor Assink Pure Identity en ook niet voor Nicole zelf.

Al eerder succes

Maikel Assink, eigenaar van Assink Pure Identity, won deze prestigieuze award in 2006, 2008 en 2009 en werd in 2009 tevens uitgeroepen tot Hairdresser of the year. De genomineerde Nicole werd ook in 2008 en in 2012 genomineerd voor de Coiffure Award. Vorig jaar sleepte ze de Redken Color Award in de wacht.

Dit jaar zijn er weer duizenden foto’s binnen gekomen bij de organisatie. Ze worden allemaal door een deskundige en onafhankelijke jury beoordeeld. Kapsel, visagie, styling en fotografie horen perfect in balans te zijn.

Nog éven geduld

Nicole moet nog even geduld hebben: op 22 april is de bekendmaking en hoort ze op een feestelijke gala-avond of ze een award wint.

En ja, zo’n te gekke nominatie moet natuurlijk wel even gevierd worden!

En weer een topper uit het Assink-team genomineerd voor de Coiffure Award 🎉. Nicole, gefeliciteerd!!

Posted by Assink Pure Identity on Friday, 9 March 2018

 

Assink Pure Identity heeft twee salons in Hengelo en breidt in april uit met een salon in Hilversum.

Meer over

Nieuws