Hoe spannend: inwoners uit Beckum gaan bij Linda de Mol op miljoenenjacht

Door Majorie Nijbroek 11 februari 2019

We kunnen binnenkort zomaar een miljonair rijker zijn in onze gemeente. Want er doen volgende maand tientallen inwoners uit Beckum mee aan het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht.

In de studio is straks één vak gevuld met mensen die postcode 7554 hebben. En de mensen uit Beckum hebben deze postcode. Het postcodegebied pakt trouwens ook een plukje Hengelo-Zuid mee.

Opnames

De vijftig Twentenaren zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. De opnames zijn op vrijdagmiddag 8 maart, de uitzenddatum is normaal gesproken 10 maart. Kijk dus goed in het publiek of je een bekende ziet. En wie weet staat een van deze Beckumers straks wel naast presentatrice Linda de Mol. Spannend!

Eerst de finale halen

Oké, die kans is niet heel groot. Want slechts één iemand uit het publiek kan als miljonair de show verlaten. Maar hij of zij kan ook met een euro weer naar huis gaan. Eerst maar eens zien om de finale te halen. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro!

De uitzending van Miljoenenjacht met de mensen uit Beckum is op zondag 10 maart vanaf 20.00 uur te zien op RTL 4.

miljonairs

Zoveel miljonairs wonen er in Hengelo

Hebben we eigenlijk veel miljonairs in Hengelo? Daar is een kort antwoord op te geven: neuh, niet he...
duurste huis

Loterij gewonnen? Dit is het duurste huis van Hengelo

Geluk gehad en de Staatsloterij gewonnen? Mooi. Dan heb je nu eindelijk geld om je droomhuis in Heng...

Meer over

Nieuws

adv.