Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het is zover: Triple B gaat open en dit is wanneer

Door Majorie Nijbroek 26 juni 2019

Triple B gaat weer open. Dat heb je vast al wel gehoord. Maar weet je ook wanneer het restaurant aan de Telgen heropent? Wij wel! Het is nu echt bijna zover, over een paar dagen kun je er weer terecht voor een lekkere burger! En de ijscorner, die gaat vandaag al open.

Eindelijk kunnen de nieuwe uitbaters het bekend maken. Komende maandag, 1 juli, is het zover!

Ervaren chef-koks

Eind november maakten Peter en Annemiek Boereboom bekend dat ze hun restaurant Triple B moesten sluiten. Maar begin maart was daar het nieuws dat het restaurant toch weer open gaat. Jurgen Wijma en Peter Bruiss, bevriende chef-koks met een hoop horeca-ervaring, gaan samen dit nieuwe horeca-avontuur aan.

Triple B

Heel veel hebben ze niet hoeven doen of te verbouwen, slechts een likje verf en wat details aan de inrichting. “Het is supergaaf geworden”, laten ze weten.

Nog een paar dagen geduld, dan kunnen we er weer in een heerlijke burger happen of een ander gerecht van de nieuwe menukaart bestellen!

IJscorner

De ijscorner – die de naam IJshoek Cherry heeft gekregen – gaat vandaag al open. Om dat te vieren, hoef je voor een softijsje in de smaak cherry of vanille slechts 1 euro af te rekenen.

Lees ook:

Triple B

Hey, dat is mooi: Triple B gaat weer open!

Heb je het al gehoord? Triple B gaat weer open! Binnenkort al kun je er weer lekker eten. En dat nie...

adv.