Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het is nu zeker: geen Esreinmarkt in 2020

Door Majorie Nijbroek 5 augustus 2020

De Esreinmarkt is elk jaar weer een hele happening. Helaas ging het evenement in april niet door vanwege het coronavirus. De organisatie prikte een nieuwe datum in september. Maar ook daar gaat nu een streep doorheen.

We krijgen dit jaar toch nog een Esreinmarkt, schreven we in april. De organisatie prikte in overleg met de gemeente een nieuwe datum toen duidelijk werd dat de 40ste editie op zondag 19 april niet door kon gaan. Zondag 13 september zou het moeten gebeuren.

Door naar 2021

Maar nu is duidelijk dat de rommel- en warenmarkt ook niet in september wordt gehouden. De 40ste editie schuift door naar 2021. ‘Het heeft een tijd geduurd, maar het besluit voor aankomend jaar is genomen. Dit jaar, wegens alle omstandigheden, gaat onze 40e editie van de Esreinmarkt niet door. Wij zien het als organisatie niet zitten om met de huidige coronamaatregelen een knallende markt weg te zetten’, schrijft de organisatie. ‘Volgend jaar hopelijk wel en dan gaan we uiteraard knallen!’

Begrip

Mensen reageren begripvol op het bericht van de organisatie. ‘Jammer, maar begrijpelijk’, ‘de juiste beslissing’ en soortgelijke reacties zijn onder het bericht gepost.

Lees ook:

Winactie! Zo maak je kans op een 6 gangen verrassingsmenu voor 2 personen bij Carpe Dièm

Misschien ken jij Carpe Dièm vooral als plek waar je lekker kan lunchen. Maar sinds kort kun je ook ...
Verbeek schoenen

Deze zaak sluit de deuren (en de leegverkoop is begonnen)

Altijd jammer als een winkel de deuren sluit. Deze keer is dat Verbeek Schoenen aan de Nieuwstraat 5...

Deze modezaak opent binnenkort aan de Enschedesestraat

Heb je het al gezien? Er is weer bedrijvigheid in het pand waar voorheen de Op=Op Voordeelshop en da...

Meer over

Nieuws

adv.