Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heel veel boeken, tijdschriften en dvd’s gaan voor een prikkie weg

Door Majorie Nijbroek 17 mei 2017

Ook zo verzot op lezen? Sla dan zaterdag 20 mei je slag bij Bibliotheek Hengelo, waar honderden boeken voor een prikkie van eigenaar wisselen. Ook een aanrader voor iedereen die graag muziek luistert en van films houdt.

Eén keer in het kwartaal is er een verkoop van boeken, tijdschriften, cd’s en dvd’s. Zaterdag is het weer zover. En het aanbod is ook dit keer reuze; mensen kunnen rondsnuffelen tussen 3500 boeken, cd’s en dvd’s afkomstig uit de centrale bibliotheek en de biebs in Hasseler Es en Hof van Twente.

De zomervakantie is niet heel ver meer weg. De uurtjes in de auto of vliegtuig op weg naar de vakantiebestemming worden natuurlijk heel wat aangenamer met een spannende thriller, een romantisch boek, een boek over je favoriete sport of hobby of een leuk plaatjesboek of tijdschrift voor je kind. En hoe hou je kinderen tijdens de urenlange rit naar Zuid-Frankrijk zoet op de achterbank? Juist, met een leuk dvd’tje! Ook die zijn zaterdag voor een leuk prijsje te koop.

Sla zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur je slag in Bibliotheek Hengelo. En uiteraard mag ook iedereen die geen lid is van de bibliotheek hiervan profiteren.

verkoop afgeschreven boeken
Zaterdag in de bibliotheek: veel te koop voor weinig.

Meer over Bibliotheek Beursstraat ontdekken?

Bibliotheek Beursstraat bibliotheken

Gesloten09:00 - 16:00

Beursstraat 34, Hengelo

Bekijk meer:bibliotheken

 

Meer over

Acties Nieuws

adv.