Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mooi! Verrassingspakket voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben

Door Majorie Nijbroek 4 augustus 2020

In de coronatijd zijn heel veel mooie initiatieven ontstaan, ook in Hengelo. En daar mag je het initiatief waar Junior Chamber International (JCI) afdeling Hengelo nu mee komt, zeker ook toe rekenen. JCI Hengelo heeft 100 verrassingspakketten samengesteld voor huishoudens die het financieel moeilijk hebben.

JCI Hengelo is een businessclub van jonge mensen tot 40 jaar. En deze club stelt 100 verrassingspakketten samen voor een leuk dagje uit voor het hele gezin. Dankzij bijdragen van veel ondernemers zijn er mooie pakketten gemaakt met bijvoorbeeld vrijkaartjes voor familiepretpark De Waarbeek, een stadiontour in De Grolsch Veste en snoepzakjes en ander lekkers.

Zelf aanmelden

Ken jij een persoon, stel of gezin dat het de afgelopen periode zwaar heeft gehad, veel heeft moeten missen of juist iets heel dankbaars heeft gedaan? Dan kun je die persoon of dat gezin zelf aanmelden voor een verrassingspakket. Bij je aanmelding kun je een persoonlijke notitie doen, die wordt dan bij in het pakket gestopt.

Goede reden

En voor de volledigheid: het moet gaan om huishoudens  binnen de gemeente Hengelo en er moet een goede reden zijn waarom ze in aanmerking komen voor het pakket.  Aanmelden kan tot en met zaterdag 8 augustus via de website van de JCI Hengelo: https://jcihengelo.nl/aanmelden.

De pakketten zullen naar verwachting in de tweede en derde week van augustus worden bezorgd.

Lees ook:

Erik nam nèt voor de coronamaanden Kaldi over: ‘Gelukkig ben ik die periode goed doorgekomen’

Inmiddels kun je al weer ruim tien jaar koffie en thee halen bij Kaldi aan de Wemenstraat. Maar wist...
centrum Hengelo

Dit missen jullie het meest in Hengelo tijdens de coronacrisis

Stap voor stap gaat Nederland weer van het slot. Maar we hebben een hoop moeten missen de afgelopen ...

adv.