Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Moeite met wiskunde of biologie? Hier geven studenten komend weekend (gratis) bijles

Door Majorie Nijbroek 6 november 2019

Er komt weer een toetsweek aan voor veel middelbare scholieren. Heb jij het gevoel dat je bij bepaalde vakken nog wel wat extra hulp kunt gebruiken? Bij jongerencentrum Cerberus kun je komend weekend gratis bijles krijgen!

Wist jij dat jongerencentrum Cerberus aan de Koekoekweg een studieruimte heeft? Deze ruimte wordt momenteel verbouwd, maar je kunt er binnenkort iedere dag vanaf 14.00 uur terecht om te studeren. Zaterdag 9 en zondag 10 november kun je in het jongerencentrum terecht als je nog wel wat hulp kunt krijgen bij bepaalde vakken.

Kennis bijspijkeren

Er zijn beide dagen studenten aanwezig die je helpen met vakken waar je wat moeite mee hebt. Mooie gelegenheid om nog snel je kennis bij te spijkeren voor je toetsweek begint. En het mooie: deze bijles is helemaal gratis. Wel geldt: vol = vol.

Studenten

Het is vast prettig om te weten wie deze bijlessen gaan geven. Dat zijn Karlijn Kole (20), Mart Weghorst (21), Nikki Lebbink (20) en Sven Koornstra (19).

Karlijn geeft al 3 jaar bijles in de exacte vakken: wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, aardrijkskunde en soms nog wat Engels of Nederlands. Ze heeft een eigen bedrijfje: A+ bijles. Zelf studeert ze Creative Technology aan de Universiteit van Twente. Mart doet de lerarenopleiding aardrijkskunde aan Windesheim in Zwolle. Nikki studeert voor Engels docent, ook aan Windesheim. Ze kan je helpen met Engels en Frans.  Sven heeft de lerarenopleiding Geschiedenis gedaan.

Samen staan ze dit weekend klaar om de lastige vragen te beantwoorden en om de puntjes op de i te zetten. Hier kun je je aanmelden voor de bijles.

Lees ook:

Deze middelbare school in Hengelo houdt een grote reünie

Als je vroeger in Hengelo op de middelbare school zat, denk je daar (hopelijk) met plezier aan terug...
schoolvakanties 2019/2020

Handig om te weten: op deze data vallen de schoolvakanties in Hengelo in 2019 – 2020

De scholen zijn nog maar net begonnen, maar we kijken nu al uit naar de volgende vakantie. Op welke ...

Meer over

Nieuws

adv.