Goh, het bekende euro-ontbijtje bij IKEA is verdwenen

Door Majorie Nijbroek 18 februari 2019

Los van al die fijne en betaalbare meubels is er nog iets waar meubelgigant Ikea bekend om staat: het restaurant. En dan bedoelen we niet alleen die Zweedse gehaktballetjes, maar vooral het euro-ontbijt. Dat gaat nu op de schop…

Compleet ontbijt

Een broodje, croissant, plak kaas of ham, boter, jam en een warm drankje zoals koffie of thee. Dat alles kreeg je voor één euro bij Ikea. Het Ikea ontbijt was een begrip voor veel mensen. Maar wie nu dit ontbijt wil eten bij Ikea, is iets meer geld kwijt.

Ikea-familie

Opvallend is dat je vooral slechter af bent als je geen Ikea Family-pas hebt. Bij de woongigant kun je nu twee ontbijtvarianten scoren. Voor een croissantje en een warm drankje betalen niet-leden nu 1,50 euro in plaats van de ledenprijs van 60 cent. Wie voor een uitgebreider ontbijt gaat, telt 3,45 euro neer in plaats van 1,20 euro voor leden.

Ingrediënten

Dat ontbijt is nu wel iets veranderd, en volgens Ikea-medewerkers zijn de ingrediënten beter. Zo krijg je nu bijvoorbeeld een waldkornbroodje in plaats van een kaiserbroodje bij je ontbijt.

Is het voor jou nu helemaal gedaan met Ikea of blijf je toch wel komen voor dat complete ontbijtje (of de gehaktballen)?


Meer over IKEA Hengelo ontdekken?

IKEA Hengelo woonwinkels

Nu open10:00 - 21:00

Het Plein 100, Hengelo

Bekijk meer:woonwinkels

Meer over

Nieuws

adv.