Freddy’s groente en fruit terug in Hengelo

Door Miranda Nijland 25 mei 2018

Negen jaar runde hij zijn zaak in Oldenzaal, maar binnenkort is hij weer terug in Hengelo: Freddy’s groente en fruit. Eigenaar Freddy Oude Voshaar is volop bezig om zijn zaak aan Thiemsbrug 49 eind juni te openen. 

In het pand aan de Thiemsbrug 49 zat eerst een kapperszaak, maar het stond al enige tijd te huur. Ondernemer Freddy Oude Voshaar is erg blij met de plek. Hij verwacht dat met name veel passanten een bezoek aan zijn zaak zullen brengen.

Misschien weet je het nog, Freddy’s groente en fruit zat van 1996 tot 2001 aan de Jules Haeckstraat in de Berflo Es. “Daarna ben ik met mijn zaak verhuisd naar de Slangenbeek”, vertelt Freddy. “Dat was van 2001 tot 2005. Vervolgens heb ik 9 jaar een zaak gehad in Oldenzaal. De afgelopen 3 jaar heb ik voor een baas gewerkt, maar nu ben ik weer terug als eigen ondernemer, samen met mijn vrouw Diana.”

Behalve voor vers fruit en verse groente, kun je bij Freddy onder meer ook voor verse maaltijden en fruitsalades terecht. Binnenkort laten we je meer weten over deze aanwinst in het centrum.

adv.