Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oh nee! Fopshop Hengelo gaat sluiten

Door Majorie Nijbroek 23 april 2019

Heb je een toffe carnavalsoutfit nodig of zoek je een pruik of geboorteslinger? Grote kans dat je slaagt bij de Fopshop De Feestwinkel. Maar we hebben slecht nieuws. De Fopshop gaat sluiten.

We zien op Facebook een post voorbij komen dat je nu heel voordelig een outfit voor Sinterklaas, carnaval of Halloween kunt scoren en dat alles weg moet. Zou dat betekenen dat de zaak stopt? Ja dus, helaas wel.

We hebben het nagevraagd bij eigenaar Gerrit Egbertzen. Hij bevestigt dat de Fopshop er mee ophoudt. “Helaas gaat de winkel sluiten.” De winkel bestaat al sinds oktober 1923, al 95 jaar dus.

Sinterklaas, Carnaval, Halloween en Oktoberfest, nu alles voor de helft! Pak deze kans nu om uit te blinken op je volgende themafeest. Deze korting geldt alleen in de winkel en niet via de webshop.

Posted by Fopshop on Monday, 22 April 2019

 

Leegverkoop

De feestwinkel aan de Wolter ten Catestraat heeft megaveel spulletjes. Zo’n 40.000 artikelen. Van (heel veel) kleding tot accessoires, van make-up tot decoratieartikelen. De leegverkoop is al begonnen. Je koopt nu alles voor de helft. De korting geldt alleen in de winkel, dus niet als je bestelt via de webshop.

De eigenaar kan nog niet aangeven hoe lang de Fopshop nog open is. “Dat is nog niet helemaal bekend”, zegt hij. Het hangt er onder meer van af hoe snel de leegverkoop gaat.

Meer over

Nieuws

adv.