Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er komt geen doorstart: Tasche Mode gaat dicht

Door Majorie Nijbroek 27 oktober 2020

Wat is dat jammer. Er komt geen doorstart van Tasche Mode. Dat betekent dat de modezaak aan de Enschedesestraat binnenkort dicht gaat.

De definitieve datum waarop de bekende modewinkel de deuren sluit, is nog niet bekend. Maar curator Gerrit Beekman laat aan de collega’s van Tubantia weten dat de modezaak binnen nu en ongeveer drie weken dichtgaat.

Groot pand

Er was hoop op een doorstart, schreven we eerder. Maar het is toch niet gelukt om een overnamekandidaat te vinden. “Het is een mooie plek in het centrum. Maar het gaat om een groot pand en dan wordt het een stuk lastiger”, zegt de curator in Tubantia.

Voor het filiaal in Oldenzaal is wel een koper gevonden. Twee personeelseden van Tasche Hengelo kunnen daar aan de slag. De overige 27 personeelsleden staan op straat als de modezaak in Hengelo sluit.

De faillissementsuitverkoop is begonnen bij Tasche Hengelo. Op de ramen hangen grote posters waarop staat dat je nu  50 procent korting krijgt op de gehele collectie.

Veel reacties

Op social media komen veel reacties binnen en allemaal hebben ze dezelfde strekking. Wat ontzettend jammer dat de modezaak de deuren moet sluiten. ‘Wat is dit toch zonde, zo’n mooie zaak’, schrijft onder andere Desiree. ‘Een gemis voor Hengelo’, reageert Sylvia en veel andere lezers reageren met ‘Ontzettend jammer.’

Lees ook:

Lotte van Thijert Bloemsierkunst: ‘We kunnen juist in deze tijd veel voor mensen betekenen’

Ze hadden de zaak nog maar net twee weken overgenomen toen corona kwam. Lotte Wijngaard en Roy Alber...
Shania Nevels

Dit gaat Shania doen met bierkratjes om taboe rond psychische problemen te doorbreken

Wat zou Shania Nevels (21) graag het leven leiden zoals veel van haar leeftijdsgenoten. Maar dat zit...
Remco Donker

Remco werkte bijna 5 jaar aan dit schilderij en nu is het klaar

Zo hey, dát was een flinke klus. Wat heeft Remco Donker onwijs veel uren aan zijn schilderij gewerkt...

Meer over

Nieuws

adv.