Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vet! Dylan Haegens komt naar Hengelo

Door Majorie Nijbroek 20 augustus 2019

Fan van Dylan Haegens? Komt dat even goed uit, want deze populaire YouTuber komt naar Hengelo! Je kunt hem over anderhalve week live zien in het Prins Bernhardplantsoen. Hij is te gast bij de zevende zomereditie van Kids&thePark.

Kids&thePark is het jaarlijkse kids lifestyle event in het Prins Bernhardplantsoen. Het evenement is op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september. Het park wordt beide dagen omgetoverd tot een gezellig familiepark.

Veel te doen

Kids&thePark is een leuk uitje voor het hele gezin. Er staan kraampjes, je kunt meedoen aan workshops, er zijn heel veel toffe activiteiten en op het podium zijn optredens. En ook Dylan Haegens kun je op het podium zien. Hij is er op zaterdag en zijn optreden staat om 11.30 uur gepland. Weet je dat Dylan Haegens bijna 1,7 miljoen abonnees heeft op zijn YouTubekanaal. Megaveel dus!

Meer optredens

Er staan je nog meer mooie optredens te wachten. Van Dirk Scheele (zaterdag 14.30 uur) bijvoorbeeld, het duo Mylene & Rosanne (zondag 13.30 uur) en ook onze eigen Britt Franken, dit jaar deelnemer aan The Voice Kids, komt zingen. Kids&thePark is beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Een video van Dylan Haegens op zijn YouTubekanaal:

Meer over

Nieuws

adv.