Dit is waarom deze kledingwinkel gaat stoppen in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 18 april 2019

Jammer hoor, er gaat weer een winkel dicht in de binnenstad. Het gaat om Claudia’s Art, Fashion & Lifestyle aan de Nieuwstraat.

Claudia zit sinds februari 2018 met haar winkel op de hoek van de Nieuwstraat en de Molenstraat. Ze verkoopt er dameskleding en daarnaast meubels en (woon)accessoires uit Bali. Ook leuk: ze geeft kunstenaars de mogelijkheid om te exposeren in haar winkel. Daardoor kon je afgelopen jaar verschillende kunstwerken in de winkel zien hangen.

Claudia vindt het superleuk om haar eigen winkel te hebben. Waarom ze dan stopt? Dat het economisch moeilijk is – en meerdere ondernemers stoppen – is niet de reden. Ze heeft deze keuze moeten maken door persoonlijke omstandigheden.

Openingstijden

Daardoor heeft ze de openingstijden al moeten aanpassen. De winkel is al een tijdje niet meer iedere dag open. “De winkel is nu nog op de woensdag en zaterdag open”, vertelt Claudia. Helaas kan ze zelf niet meer alleen in de winkel staan, vaak is haar zus er of krijgt ze hulp van vriendinnen.

Je krijgt nu flinke korting op kleding en de andere spulletjes. De gehele collectie mag weg met 50 tot 75 procent korting. Wanneer de winkel sluit? “Ik hoop er deze maand nog te zijn. Maar als de voorraad op is, wordt er niet bij besteld en gaat de deur op slot.”

Meer over

Nieuws

adv.