Dit is het beste bezorgrestaurant van Hengelo

Door Majorie Nijbroek 10 januari 2018

En we hebben weer een winnaar! De uitslag van de verkiezing Best Restaurants Awards van Thuisbezorgd is bekend. Uitgeroepen tot nummer 1 in Hengelo is… Mc Wok! Weer de Mc Wok, kunnen we ook zeggen, want ook vorig jaar ging de titel van beste bezorgrestaurant in Hengelo naar Mc Wok.

De uitslag van Best Restaurants Awards 2017 vind je terug op de site van Thuisbezorgd.nl.

Mc Wok is honderden keren – bijna 400 keer – beoordeeld en krijgt van de klanten van de bestelsite gemiddeld 4,5 van de 5 sterren. Je kunt er je eigen wok samenstellen. Het eten is supervers, lekker warm en de bezorgtijd is prima is de conclusie van heel veel beoordelaars. Enkele mensen laten weten dat de snelle en goede bezorging wel 6 sterren verdient. Dat zijn nog eens mooie complimenten!

‘Hartstikke blij’

We hebben natuurlijk even contact opgenomen met Mc Wok. “We zijn echt hartstikke blij”, reageert eigenaresse Naomi. “We hebben het officiële bericht nog niet gehad van Thuisbezorgd, maar werden er op gewezen dat we nummer 1 zijn geworden. Helemaal te gek.” Naomi zegt het vaak tegen haar bezorgers: wees netjes  en blijf vriendelijk. En daar houden de bezorgers zich dus prima aan!

Naomi heeft ongeveer tien bezorgers die met scooters of de elektrische fiets de bestellingen bezorgen.

Trakteren

Het fijne nieuws is gevierd met gebak en binnenkort volgt er nog een feest met alle personeel dat bij Mc Wok Hengelo werkt.

De top 3

We vertellen je ook welke bezorgrestaurants er in Hengelo op plaats 2 en 3 zijn geëindigd in de verkiezing van beste bezorgrestaurant. Plek 2 is voor Kyoto Sushi en op de derde plaats vinden we Valentino terug.

Ook voor de bezorgers die voor de nummers 2 en 3 op pad gaan, is er veel lof. Heerlijke sushi, goed verpakt en een bezorging die stipt op tijd is, lezen we in heel veel van de in totaal 400 recensies over Kyoto Suhsi.  Valentino is een pizzeria en is – echt waar – al dik 2300 keer beoordeeld. Ook  Valentino krijgt veel complimenten over de kwaliteit van het eten en de keurige bezorging.

Mc Wok wokrestaurants

nu gesloten12:00 - 21:00

Brinkstraat 9, Hengelo

Bekijk meer:wokrestaurants

Meer over

Nieuws