Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Hengelose cafés verdienen volgens jullie een plaatsje in de Café Top 100

Door Majorie Nijbroek 8 december 2019

Wat jammer! We zien dat er geen enkel café uit Hengelo in de nieuwe Café Top 100 van Misset Horeca staat. Dat zou ook wat jullie betreft best anders kunnen.

Jullie hebben heel wat namen doorgegeven van kroegen uit onze stad die wat jullie betreft een plaatsje verdienen in de Top 100. Deze 5 Hengelose cafés zijn het vaakst genoemd. Ze staan in willekeurige volgorde, maar wel met een absolute favoriet van jullie op plek 1! Hier komen ze:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

’n Zoalt-toorn

zoalttoorn

Heel vaak genoemd als kroeg die prima zou passen in de Café Top 100: ’n Zoal-toorn. Rita Tel zit op dit café aan de Industriestraat. Het is in 2017 uitgeroepen tot Leukste Voetbalkroeg van Overijssel.

Rita Tel

Genomineerd voor Beste Barvrouw: Rita Tel

Na het succes van onze verkiezing Barman van het Jaar is het tijd om een podium te bieden aan de bar...

’t Neutje

't Neutje

Je vindt café ’t Neutje aan de Pastoriestraat. Het is een echte authentieke kroeg, het pand staat op de gemeentelijke monumentenlijst. ’t Neutje is het oudste café van Hengelo. We schreven er eerder dit mysterie over:

oudste café

Hengelo’s mysterie: wat is het oudste café van Hengelo?

Kroegen en cafés die al heel wat jaren in de stad zitten, daar hebben we er gelukkig veel van in Hen...

’t Pleintje

't Pleintje

Je vindt ’t Pleintje, voluit Bier- en Eetcafé ’t Pleintje, aan het Burgemeester Jansenplein. ’t Pleintje staat bekend om z’n speciaalbieren. Je kunt er altijd kiezen uit minstens 18 bieren van de tap en meer dan 60 verschillende bieren van de fles.

speciaalbiertjes

Proost! Hier drink je een lekker speciaalbiertje in Hengelo

De temperaturen stijgen, de zon schijnt volop, de avonden worden langer en de terrasjes zitten vol. ...

Het Uurwerk

Het Uurwerk

Nog zo’n uitstekend adres om een lekker speciaalbiertje te drinken: speciaalbiercafé Het Uurwerk. Je vindt het bruincafé – met zo’n 20 verschillende bieren van de tap en meer dan 100 van de fles – aan de Langestraat.

Café De Cactus

En het café dat volgens velen van jullie absoluut in de Top 100 hoort te staan? Dat is café De Cactus aan de Pastoriestraat. Bij het Kleinste Podium van Twente geniet je elke week weer van live optredens van regionale, nationale en internationale bands & muzikanten. “Café De Cactus is echt het beste café ooit in Hengelo. Gemoedelijk, super live muziek, heel klantvriendelijk en geweldig personeel. Echt de nummer 1 dus”, vat Natascha de mening van heel veel inzenders samen.

attracties Tripadvisor

Dit zijn de leukste bezienswaardigheden in Hengelo volgens Tripadvisor

Wij weten natuurlijk de beste plekjes in de stad te noemen, maar wat zijn volgens toeristen dé bezie...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.