Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Restaurant Delphi zit in september dicht; dit is de reden

Door Majorie Nijbroek 16 augustus 2019

Huh, wat horen we nu? Grieks restaurant Delphi is de hele maand september gesloten. Daar willen we natuurlijk het fijne van weten. En wat een leuk nieuws krijgen we te horen!

We zien een briefje op het raam hangen. Daar staat al kort omschreven waarom het restaurant een maand dicht gaat. ‘Het gaat nu echt gebeuren. Wij gaan verbouwen/uitbreiden’, lezen we.

Uitbreiden

Maar wat zijn de plannen? We vragen er Angela Altunkaynak naar. Ze runt het restaurant met haar vader Joseph. “We gaan uitbreiden”, vertelt ze. Dat plan was er al langer.  “We krijgen het steeds drukker en steeds meer reserveringen. Je wilt niet graag nee verkopen.”

Weg tussenmuur

Het pand aan de linkerkant van Delphi wordt bij aan het restaurant getrokken. Dit pand, waarvan de etalageruiten zijn afgeplakt, stond al een tijdje leeg. Daarvoor zat er een uitzendbureau in. “De tussenmuur tussen beide panden wordt er uitgehaald”, vertelt Angela.

Dan krijgt het restaurant er flink wat ruimte bij! “Ja, het restaurant wordt een stuk groter, bijna het dubbele van wat we nu hebben. We hebben nu 70 à 75 zitplaatsen, we gaan naar 130.” Het houdt in dat je er straks ook met grotere groepen kunt eten. Dat was nu soms wel lastig.

Tegelijk met de uitbreiding krijgt het restaurant ook een facelift. Het restaurant krijgt een fris kleurtje en je ziet straks nieuwe meubilair staan.

Heropening

Tot en met 1 september kun je gewoon een hapje komen eten bij Delphi. De verbouwing begint op 2 september. En hoe lang het gaat duren? Angela houdt er rekening mee dat het restaurant tot en met eind september dicht zit. En als de verbouwing sneller gaat dan gepland? Dan heropent het restaurant ook gewoon eerder! We houden je op de hoogte!


Meer over Delphi ontdekken?

Delphi restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Drienerstraat 12, Hengelo

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Nieuws

adv.