De beste schoonheidsspecialiste uit de regio komt uit Hengelo!

Door Majorie Nijbroek 17 april 2019

Haar salon Beauty Junkies bestaat dit jaar precies 10 jaar. Een mooi jubileum. Maar Sevda Acar heeft nóg een goede reden om een feestje te vieren. Ze heeft een Beauty Award gewonnen!

En dat is een prijs die er toe doet in haar branche; het is dé vakprijs voor schoonheidsspecialisten. Sevda heeft de award gewonnen in de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Midden/Oost’. Het is al de tweede keer dat ze deze prestigieuze prijs wint. In 2016 kreeg ze de award voor beste salon van Nederland.

Mysterie guest

Denk vooral niet dat deze award haar zo is komen aanwaaien. Ze heeft er veel voor moeten doen. In de eerste ronde is Beauty Junkies uitgebreid gescreend en beoordeeld op onder meer visie, missie en expertise. Deze inhoudelijke beoordeling heeft het bedrijf met glans doorstaan. In de tweede ronde heeft ze bezoek gekregen van een mysterie guest. Die schreef veel pluspunten in haar rapport over de behandeling, de salon en de klantvriendelijkheid.

Er bleven na nog een jurybijeenkomst drie kanshebbers op de prijs over, waarvan Sevda er een was. Deze drie zijn beoordeeld op zaken als pr, organisatie en ondernemerschap en natuurlijk vaktechniek.

Erkenning

De drie stonden op het podium in Nieuwegein voor een volle zaal met 700 gasten. En als je dan je naam hoort, dan is dat een bijzonder moment! Waarom zij de award heeft gewonnen? De jury was ‘onder de indruk van de onvoorwaardelijke inzet en manier waarop Sevda haar vak en ondernemerschap uitoefent’.  “Een mooie erkenning van vakgenoten”, zegt Sevda trots.

Juryrapport

Dit gedeelte uit het juryrapport willen we je niet onthouden. ‘Mooi om te zien hoe Sevda haar kernwaarden als specialist uitdraagt en het verschil wil kunnen maken in huidverbetering door een holistische aanpak. Ze streeft er dan ook naar haar collega-specialisten te inspireren. Sevda studeert graag, ontwikkelt zich verder en doet veel nieuwe ontdekkingen op haar vakgebied. Ze snapt wat er gebeurt in de markt, wil zich deze kennis ook eigen maken, zonder alles zelf toe te willen passen in haar bedrijf”. Dat zijn nog eens mooie woorden!

schoonheidsspecialiste

Hengelose Sevda is finaliste in verkiezing beste schoonheidsspecialiste

Komt de beste schoonheidsspecialiste van de regio Midden/Oost-Nederland uit Hengelo? Zou zo maar kun...

Meer over Beauty Junkies ontdekken?

Beauty Junkies beauty en wellness

Vandaag gesloten

Molenstraat 26, Hengelo

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.