Dat is lekker wakker worden: Van der Valk Hengelo wint prijs met het ontbijt!

Door Majorie Nijbroek 11 februari 2018

Een knapperig croissantje, een vers afgebakken broodje, een eitje, fruit en een glaasje vers vruchtensap. Met zo’n overheerlijk ontbijtje begin je de dag natuurlijk meer dan goed. En weet je wat nou zo leuk is? Het allerbeste hotelontbijt van Nederland wordt gewoon geserveerd… in Hengelo! Bij Van der Valk Hengelo om precies te zijn. 

Van der Valk Hengelo heeft een award gekregen omdat je hier het allerbeste hotelontbijt van ons land krijgt.

Publieksprijs

En goed om te weten dat de klanten ervoor gezorgd hebben dat deze award in Hengelo terecht is gekomen. Want deze award is een 100% publieksprijs. Van der Valk Hengelo heeft de prijs gewonnen op basis van recensies van HotelSpecials.

Als we kijken naar de waardering die de gasten uitspreken voor het ontbijt, zijn we toch lichtjes onder de indruk.  Van der Valk Hengelo krijgt op basis van meer dan 1700 recensies een dikke 8,7!

Kan niet beter

‘Het ontbijt kan bijna niet beter’, lezen we. En ook: ‘super lekker ontbijt’, ‘ongekend grote keus’, een hotel met een uitstekend ontbijt’ en meer van deze complimenten, die de keukenmedewerkers toch maar mooi in hun zak kunnen steken. Wat Van der Valk Hotel Hengelo zelf zegt over de gewonnen award? “Het is een prachtige titel waar wij trots op zijn.”

Smakelijke start

Je kunt bij Van der Valk Hengelo tussen 07.00 en 11.00 uur genieten van deze smakelijke start van de dag. Keertje proberen? Dat kan, ook zonder dat je overnacht in het hotel. Je kunt hier een plekje reserveren in de ontbijtzaal.

Van der Valk Hotel Hengelo hotels

Nu openHele dag

Bornsestraat 400, Hengelo

Bekijk meer:hotels

Meer over

Nieuws

adv.