Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Brand door barbecueafval, modestad Hengelo en meer weekendnieuws

Door Majorie Nijbroek 10 augustus 2020

Het was weer een heerlijk weekend. Heb je genoten van het tropische weer in je eigen tuin of ben je eropuit geweest? Elke maandag zetten wij het nieuws voor je op een rijtje. Wat gebeurde er in Hengelo in het weekend van 7, 8 en 9 augustus?

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Brand door barbecueafval

molotovcocktails
foto: ANP

De brandweer heeft zondagmiddag een brand geblust bij een woning aan de Kleine Beerstraat. Oorzaak van de brand: gloeiend barbecueafval dat in een afvalcontainer was gegooid. De vlammen sloegen over naar de schutting en het dakbeschot. Er is niemand gewond geraakt.

Hengelo als het nieuwe Milaan

Het programma Koen op de Kaart – van Omroep Max – is dit weekend uitgezonden vanuit Hengelo. Presentator Koen wilde shoppen in modestad Milaan, maar door corona ging dat niet door. In een ruim 4 minuten durend item vraagt hij onder andere aan Mario van Ebeling Mode wat Hengelo de modestad van Twente maakt en eet hij een ijsje bij Van der Poel.

 

Car meeting afgeblazen

Intersport Hengelo

Een geplande car meeting op Plein Westermaat is zaterdagavond enkele uren voor aanvang afgeblazen.  De meeting werd vrijdagmiddag aangekondigd op Facebook, schrijft Tubantia. Niet als car meeting, maar als ‘Eten bij McDonald’s’. Zaterdagavond waren beveiligers op Plein Westermaat aanwezig om deze bijeenkomst voor autoliefhebbers te voorkomen. Een car meeting een week eerder bij De Grolsch Veste in Enschede zorgde voor flink wat tumult.

Sangria Sunday

SANGRIA SUNDAY IS AAN De live muziek klinkt heerlijk tropisch & de liters vloeien rijkelijk! Er zijn nog een paar…

Posted by Twentse Bierbrouwerij on Sunday, 9 August 2020

 

Iedere zondag in augustus staat bij de Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal in het teken van het Twentse Terrastival. Zondag was het Sangria Sunday.

Flaneren op het Beekplein

Beekplein is vandaag uitverkocht tijdens Flaneer outdoor 2020! Voor de mensen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen een schrale troost, de biertjes van Gallivant zijn vanaf woensdag ook bij ons te proeven.

Posted by Beekplein on Sunday, 9 August 2020

 

Zondag was op het Beekplein een speciale Covid19-editie van Flaneer Outdoor: een dag vol lekkere beats van dj’s, streetfood en Gallivant speciaalbiertjes. Ook kon je het nieuwste Gallivant biertje proeven, het zomerbiertje Mango Tango. Alle beschikbare kaartjes voor Flaneer Outdoor waren op, deze derde Flaneer Outdoor was uitverkocht.

Streep door open dag

foto: IVN Hengelo

Elke zondag in augustus is er een open dag in de heemtuin. Zondag ging er echter een streep door. De reden? De tropische temperaturen. “We hebben daar geen schaduw en dat kunnen we onze vrijwilligers niet aan doen’, liet een woordvoerster van IVN-Hengelo weten aan de collega’s van Tubantia.

Drukte in Twentebad

‼️Alle 18+ entreekaartjes voor vandaag (vrijdag) en morgen (zaterdag) zijn al weer uitverkocht‼️Abonnementhouders en jeugd t/m 17 jaar kunnen nog gewoon naar binnen.Fijne dag allemaal 👋🏽😅🐳☀️

Posted by Twentebad on Friday, 7 August 2020

 

De beschikbare tickets voor het Twentebad waren dit weekend al snel uitverkocht. Niet gek natuurlijk, gezien de tropische temperaturen. Ook in het Tuindorpbad was het druk.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.