Extra voorstelling Arjen Lubach in Hengelo

Door Miranda Nijland 5 december 2018

Zit jij op zondag aan de buis gekluisterd als Zondag met Lubach op tv is? De cabaretier, schrijver en televisiepresentator komt voor een extra voorstelling naar Hengelo! De voorstelling in de Schouwburg op 7 juni was in een mum van tijd uitverkocht. Maar niet getreurd, er is een extra voorstelling ingelast op 6 maart.

Arjen Lubach speelt al meer dan 10 jaar in wisselende formaties in kleine theaterzalen voor een nog kleiner publiek. ‘Zondag met Lubach’ bezorgde hem een miljoenenpubliek, verschillende internationale virals, een Nipkowschijf en vorig jaar won hij met het programma Zondag met Lubach de Gouden Televizierring.

Waarschijnlijk heb je ‘America First-The Netherlands second’ wel gezien in Zondag met Lubach. In dit filmpje stelde hij Nederland voor aan de nieuwe president van de Verenigde Staten Donald Trump. Dit item werd (inter-)nationaal zeer veel bekeken en geparodieerd. Ook zijn video over ‘Geert Wilders concreet’ voor de Tweede Kamerverkiezingen werd dat jaar veel bekeken.

Terug in het theater

Maar omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan en veel grappen beter tot hun recht komen in een theaterzaal, is Arjen toch terug in het theater. Alleen. Tijdens Arjen Lubach LIVE is de tv-presentator en comedian persoonlijker dan ooit en pakt hij de draad op die hij ooit achterliet. Als-ie er nog ligt tenminste.

En nu wil je natuurlijk bestellen…

Wil je kaarten bestellen, klik dan hier. Let op, je kunt maximaal 8 kaarten per persoon bestellen.


Meer over Schouwburg Hengelo ontdekken?

Schouwburg Hengelo theaters

Nu open09:00 - 18:00

Beursstraat 44, Hengelo

Bekijk meer:theaters

adv.