Open haard, barretje, de sfeer bij Nijhof Schoenen wordt straks nog huiselijker

Door Miranda Nijland 11 november 2017

Even lekker shoppen bij Nijhof Schoenen is nu al leuk, maar wordt nóg gezelliger als de schoenenwinkel vanaf februari volgend jaar helemaal vernieuwd is. “De zaak krijgt een geheel nieuw interieur en de kinderafdeling, de herenafdeling en de koffiehoek worden iets groter”, aldus Marie-Louise Nijhof van de gelijknamige familiezaak.

“De winkel wordt huiselijker”, vertelt Marie-Louise. “We willen het nog gezelliger maken. Er komt een open haard in, een barretje en we krijgen een combinatie van nieuwe en oude elementen. Mijn overleden vader (Hennie Pelster uit Deurningen) heeft zijn kinderen een museum nagelaten ‘Een blik op het verleden’ en de winkel krijgt ook spullen uit dit museum.” Vintage spulletjes worden dan afgewisseld met moderne elementen. “We moeten kritisch naar onze winkel blijven kijken”, stelt ze. “Klanten vinden het misschien nu nog prima, maar wij willen de zaak graag wat eigentijdser maken en een warmere uitstraling geven.”

‘Goed gevoel’

Marie-Louise vindt het allerbelangrijkste dat klanten tevreden de deur uitgaan. “Klanten moeten een goed gevoel hebben na een bezoek aan onze winkel. Daar doen we als team alles aan. En daar kun je ook voor zorgen aan de hand van een mooi interieur.”

Nu nog opruiming

Nijhof Schoenen is vorige week begonnen met een grote verbouwingsopruiming. Vanaf de tweede week van januari wordt de winkel gehalveerd. Dan wordt vast een begin gemaakt met de verbouwing. De winkel wordt vervolgens steeds iets kleiner. “Ons streven is om tijdens de verbouwing zolang mogelijk open te blijven”, aldus Marie-Louise.

Opening in februari

In de tweede helft van februari wordt de vernieuwde winkel geopend en kun je lekker shoppen op 800 vierkante meter Nijhof Schoenen! En ben je tegen die tijd de winter een beetje zat? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want de zaak is dan helemaal gevuld met de nieuwe voorjaarscollectie. Wij kijken er al naar uit!

Nijhof Schoenen schoenenwinkels

nu gesloten09:00 - 18:00

Sloetweg 100, Hengelo

Bekijk meer:schoenenwinkels