Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Man mishandeld, kavels watertorenpark in de verkoop en meer weekendnieuws

Door Miranda Nijland 6 juli 2020

Een jongen mishandeld, de politie zoekt de eigenaar van een fiets en pastoor Marc Oortman wisselt vanaf december van parochie met pastoor Jurgen Jansen. Dat en meer nieuws van afgelopen weekend zodat je weer helemaal bij bent!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Jongen mishandeld

Een 17-jarige jongen is in de nacht van vrijdag op zaterdag mishandeld door een groep jongens in de Wemenstraat. Hij raakte gewond in zijn gezicht en verloor door de mishandeling twee tanden. Mocht je iets hebben gezien, neem dan contact op met de politie.

Oortman gaat, Jansen komt

Foto: TC Tubantia/Carlo ter Ellen

Pastoor Marc Oortman is door de aartsbisschop van Utrecht, kardinaal Eijk, benoemd tot pastoor van H. Gabriëlparochie in Didam. Hij wisselt van parochie met de huidige pastoor van H. Gabriëlparochie, Jurgen Jansen. Jurgen Jansen wordt in december pastoor van de De Goede Herder, de Heilige Geestparochie en de HH. Jacobus en Johannesparochie. Marc Oortman is dit jaar zeven jaar pastoor in Hengelo en omstreken.

HENGELO PROMS21 jaar uitgesteld

Foto: Facebook Stork – 150 jaar The PROMS

De Federatie Amateurkunst Hengelo stelt de geplande proms-concerten van 9 en 10 januari 2021 een jaar uit. “Heel spijtig, maar het kan niet anders”, laat de organisatie weten. De concerten hadden de succesvolle Stork proms-concerten moeten opvolgen. Helaas laten de beperkingen voor koren, orkesten en theater- en concertzalen niet toe dat met grote groepen concerten worden gegeven. De organisatie: “Natuurlijk zijn we teleurgesteld, maar dit is de enige conclusie die je kunt trekken. Bovendien staat veiligheid van deelnemers en bezoekers voorop”. Muziekvereniging Armonia, inclusief het Twents Jeugd Harmonie Orkest, het Koninklijk Hengelo’s Mannenkoor, vrouwenpopkoor POPenzo en de Hengelose Big Band vormen samen de deelnemers voor de geplande proms-concerten, aangevuld met gastzangers- en zangeressen van Hengelose koren. De data 8 en 9 januari 2022 zijn inmiddels gereserveerd bij de Schouwburg Hengelo.

Weer naar het Techniekmuseum

Hoera! Oyfo Techniekmuseum is weer open. Afgelopen weekend kwamen de eerste bezoekers weer naar het museum, sinds de sluiting vanwege de corona-maatregelen. Het museum is nu helemaal ingericht volgens de richtlijnen. Wil je deze zomervakantie een bezoekje brengen aan het museum, reserveer dan hier eerst je ticket. Veel plezier!

Hoera, we zijn WEER OPEN! 😄 🎉 Alle bezoekers zijn weer welkom in het Techniekmuseum. Het museum is volledig ingericht…

Posted by Oyfo on Saturday, 4 July 2020

Politie zoekt eigenaar fiets

Foto: Facebook Politie Hengelo

Politieagenten kregen zaterdagmiddag rond 16.10 uur melding dat er een fiets was weggenomen vanaf de kruising Marskant/Brink in Hengelo. Het slot bleek te zijn open geslepen. Agenten hielden een verdachte aan. Hij was in het bezit van de fiets. De politie is nu op zoek naar de eigenaar van deze fiets, herken jij deze tweewieler? Stuur dan een bericht naar de politie Hengelo via social media of bel.

Wonen bij de watertoren

Zou jij willen wonen bij de Hengelose watertoren? De verkoop van kavels voor fase 1 van het nieuwe Watertorenpark is afgelopen vrijdag gestart. De eerste fase bestaat uit 7 kavels en 1 bestaande woning aan de noordzijde van het plan. Inschrijven voor deze kavels kan tot 17 juli. Wil je meer weten? Kijk dan hier!

De kavels zijn in verkoop!!!

Posted by Watertoren Hengelo on Friday, 3 July 2020

Lees ook:

vintagewinkel

Nieuwtje! Deze nieuwe winkel opent aan de Drienerstraat

Ben je ook zo weg van vintage meubelen en retro woonaccessoires? Dan word je vast blij van dit nieuw...

Deze vacatures in Hengelo zijn te leuk om niet op te solliciteren

Werken in Hengelo, lekker dichtbij huis, hoe fijn is dat? En het kan! In Hengelo zijn veel interessa...

Mag dat? Mag je je container in Hengelo alvast buiten zetten als je op vakantie gaat?

Het is dit jaar een andere zomervakantie dan andere jaren. Toch ga je er misschien nog wel even tuss...

Zo zaten we in de vroeger op het terras in Hengelo

De eerste drankjes en bitterballen zijn geserveerd. Nu de horeca in Hengelo weer open is, gaan veel ...
woningen Hengelo

11 x woningen mét tuin die nog geen week te koop staan in Hengelo

Op Funda verschijnen nog elke dag nieuwe huizen en in een razend tempo worden ze ook weer verkocht. ...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws

adv.