Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Camerabeelden vrijgegeven van overvallen op tankstations in Hengelo

Door Majorie Nijbroek 11 januari 2019

Het is je vast niet ontgaan. De afgelopen weken zijn twee tankstations overvallen in Hengelo. Beide keren was dat op vrijdagavond. Twee weken geleden de Texaco in Groot Driene en afgelopen vrijdag het Esso-tankstation aan de Breemarsweg. Er zijn nu beelden vrij gegeven.

In de uitzending van Onder de Loep van gisteravond zijn camerabeelden te zien van de overvallers.

Zelfde daders?

Opvallend is dat beide tankstations op een vrijdagavond zijn overvallen en dat dat rond 20.30 uur is gebeurd. Maar of het om dezelfde daders gaat? ‘Het zou kunnen dat het dezelfde daders zijn, maar dat hoeft niet omdat er ook verschillen zijn’, zegt een woordvoerder. Bij de eerste overval is een vuurwapen gebruikt, bij de tweede een groot mes.

In beide gevallen hebben de nog onbekende daders geld en wat pakjes sigaretten weggenomen. Het leed dat ze hebben aangericht bij de medewerkers is groot. Eén van de tankshopmedewerkers heeft meteen ontslag genomen na de overval, omdat ze dit nooit meer wil meemaken.

Bekijk de beelden

Het filmpje laat beelden zien van de overvallers. Let bij de overval op het tankstation van Texaco in Groot Driene vooral op de opvallende broekspijpen van één van de mannen. Bij Esso aan de Breemarsweg valt de trainingsbroek met gele en witte biezen op.

Heb je tips? Bel dan het gratis nummer 0800 – 6070 (gratis nummer). Wil je liever anoniem reageren, bel dan 0800 – 7000 (Meld Misdaad Anoniem) of gebruik het tipformulier: https://bit.ly/2AP5qaz

Overvallen bij tankstations Texaco en Esso in Hengelo

Het is al twee vrijdagen achter elkaar onrustig in Hengelo. Telkens rond 20.30 uur worden gewapende overvallen gepleegd. De buit? Een beetje geld en wat pakjes sigaretten. Ze bezorgen hun slachtoffers een trauma. Eén van de tankshopmedewerkers heeft zelfs meteen ontslag genomen na de overval, omdat ze dit nooit meer wil meemaken! Bekijk hier de beelden van de overvallers. Let bij Texaco in Groot Driene vooral op de opvallende broekspijpen van één van de mannen. Bij Esso aan de Breemarsweg valt de trainingsbroek met gele en witte biezen op. Help mee deze overvallers te vinden zodat dit stopt! Tips? Bel 0800 – 6070 (gratis nummer). Je mag ons uiteraard ook een pb sturen met info. Anoniem reageren? Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000, of gebruik het tipformulier: https://bit.ly/2AP5qaz

Posted by Politie Hengelo-Ov on Thursday, 10 January 2019

Lees ook:

Helikopter gehoord? Tankstation overvallen, daders op de vlucht

Heb je vanavond ook een helikopter gehoord? Het Texaco-tankstation aan de P. C. Hooftlaan in Groot D...

Weekendnieuws: tankstation overvallen en Prins Patrick nieuwe prins Weidemennekes

Elke maandag zetten we op een rij wat er het afgelopen weekend gebeurde in Hengelo. Ben je weer hele...

Meer over

112

adv.