Hengelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vuurwapen getrokken na achtervolging, auto in brand en meer weekendnieuws in Hengelo

Door Miranda Nijland 31 augustus 2020

Een aanrijding als gevolg van een achtervolging in Hengelo waarna ook nog een wapen werd getrokken. Dit en andere belangrijke gebeurtenissen van afgelopen weekend zetten we in dit weekendnieuws voor je op een rij. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Herdenking voor overleden mannen

Honderden mensen waren zondagavond aanwezig bij een herdenkingsceremonie voor de twee jonge mannen uit Hengelo die vorige week omkwamen bij een verkeersongeval. De ceremonie werd gehouden op de plek waar de jonge mannen omkwamen, aan de Oldenzaalsestraat in Enschede.

Botsing na achtervolging

Na een aanrijding op de kruising van de Beukweg en de Mr. P.J. Troelstrastraat is zondagmiddag een wapen getrokken. De botsing ontstond nadat bestuurders van twee auto’s elkaar achtervolgden en daarbij een andere auto raakten. De bestuurster van deze auto raakte gewond. Twee personen zijn aangehouden. Het kruispunt werd tijdelijk afgesloten.

UPDATE: Aanrijding in Hengelo: politie treft wapen aanhttps://112twente.nl/artikel/81OBf3GZ/aanrijding-in-hengelo-politie-treft-wapen-aan

Posted by 112Twente on Sunday, 30 August 2020

Geparkeerde auto in brand

molotovcocktails
foto: ANP

Een auto aan de Rossinistraat heeft in de nacht van zaterdag op zondag vlam gevat. De brandweer kwam rond 03.30 uur ter plaatse om de brand te blussen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Werkzaamheden Uitslagsweg

aan de weg gewerkt
foto: ANP

De gemeente begint vandaag met asfalteerwerkzaamheden aan de Uitslagsweg. Hou daar rekening mee als je deze week wat boodschappen wil doen in Winkelcentrum Hengelose Es. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 4 september. De winkels zijn bereikbaar, het winkelcentrum is het beste te bereiken via de H. Leefsmastraat.

Schildpad gevonden

Wie mist deze schildpad? Het beest is gisteren gevonden bij de Nettorama in Hengelo. Weet je meer? Neem dan even contact op met de Dierenambulance Zorgteam Twente.

Wie mist deze schildpad?Gevonden bij de nettorama in Hengelo

Posted by Dierenambulance Zorgteam Twente on Sunday, 30 August 2020

Lees ook:

kasbah

In deze wijken in Hengelo is het inkomen van inwoners het hoogst

Ben jij benieuwd of jij in een rijke wijk of buurt woont? Wij zijn in elk geval wel nieuwsgierig en ...

Toen in Hengelo: spelen en eten bij de Kettingbrug

House for sale: 7 x woningen die je kunt kopen in Tuindorp

Kinderen opgelet: Hengelo zoekt jonge marktpleinmakers

Mysterie: dit is waarom er cijfers onder verkeerslichten staan

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws

adv.